Kiderült: mélyponton van Katalin és Vilmos házassága

Forrás: AFP/David Cheskin -
Katalin hercegné Vilmos herceg egészség fogyókúra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár kapcsolata kívülről idillinek tűnhet, de folyamatosan megingatja valamilyen egyet nem értés. Most épp a gyerekkérdés okoz köztük nem kis feszültséget. 

Nem titok, hogy Vilmos herceg 3 gyereket szeretne összesen, ráadásul nem akarja, hogy túlságosan nagy legyen a csemeték között a korkülönbség. Katalin viszont nincs annyira oda a harmadik gyermek ötletéért.

Forrás: AFP/David Cheskin

Elég nagy feszültséget okoz Katalin és Vilmos között az újabb baba kérdése, hiszen a herceg nagyon szereti az apaszerepet, és azt szeretné, ha gyermekei együtt nőnének fel. Nem nagyon akar változtatni a tervén, mégis kénytelen, mert Katalin most diétája miatt nem is eshetne teherbe. A hercegné ugyanis drasztikus fogyókúrát követ, amit annyira komolyan vesz, hogy már túlságosan is vékony lett, így nem lenne biztonságos a várandósság. Vilmos természetesen egyáltalán nem boldog ettől, próbálja meggyőzni feleségét, de egyelőre mindhiába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.