Brooke Shields lánya szinte semmit sem örökölt anyja szépségéből

hasonlít lány Brooke Shields család anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő lánya hatalmasat nőtt, ám édesanyja szépségéből a jelek szerint nem sokat örökölt. 

Brooke Shieldset és idősebb lányát New York utcáin sétálgatva kapták lencsevégre, a friss fotókon pedig megfigyelhető, hogy a 12 éves Rowan picit zömökebb testalkattal rendelkezik, mint édesanyja, aki ennyi idősen már filmekben játszott, és modellként is dolgozott. Vonásaik is különböznek, a lány minden bizonnyal inkább édesapja kinézetét örökölte.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ebas

Tom Cruise végleg magára hagyta kislányát - Ezer napja nem látta és nem is beszélt Surivalhttp://www.life.hu/csalad/20160603-tom-cruise-ezer-napja-nem-latta-es-nem-beszelt-lanyaval-suri-cruisezal.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, még lánya 10. születésnapjára sem látogatott el Tom Cruise, aki a legfrissebb hírek szerint már 1000 napja nem látta Surit, és nem is beszélt vele. Család--7 dolog, amiben megváltozik az életed 30 feletthttp://www.life.hu/csalad/20160606-10-dolog-ami-megvaltozik-az-eletedben-az-oregedessel.htmlHúszévesen kiröhögted szüleidet, vagy harminc feletti ismerőseidet az unalmas, otthon töltött szombat estéik miatt? Manapaság mit nem adnál, ha a hét minden napját unalmasan otthon, az ágyadban pihengetve tölthetnéd? Észre sem veszed, de az évek múlásával te is és a környezeted is rengeteget változik - vajon az alábbi pontok közül rád melyik igaz? Család--40 milliós szülinapi bulit csinált 2 éves kislányának egy híres bokszoló http://www.life.hu/csalad/20160607-millios-szuletesnapi-bulit-csinalt-kislanyanak-amir-khan-hires-bokszolo-foto.htmlAmir Khan ökölvívó három évvel ezelőtt egy pazar, 400 millió forintos lagzival hívta fel magára a figyelmet. Most viszont a gyermeke születésnapi partijával került a címlapokra. CsaládOrigoRoberto konyhája: Búzacsírás vitaminsaláta http://www.life.hu/csalad/20160606-rostas-robert-a-life-hu-sefje-buzacsiras-vitaminsalatat-keszit.htmlA forró nyári napokon válassz valami könnyű, mégis finom harapnivalót. Rostás Róbert, a Life.hu séfje most egy különleges salátareceptet hozott neked. Család--Majka kisfia már most elrabolta a szívünket: Óriásit nőtt!http://www.life.hu/csalad/20160607-majka-kisfia-minel-nagyobb-annal-cukibb.htmlA rappert nagyobb fia kísérte el a Nagy Duett fináléjára. Mázlink volt, lefotózták, így mi is gyönyörködhetünk benne! Család--Damu Roland felesége: "Ami elmúlt, az elmúlt, de így is válni fogunk"http://www.life.hu/csalad/20160606-damu-roland-szinesz-es-felesege-edina-bekeben-fognak-elvalni-de-egyutt-nevelik-lanyukat.htmlEdina szerint már nincs háború köztük, a válás mégis elkerülhetetlen, így Damu Rolandtól született kislánya, Maja szinte biztos, hogy csonka családban fog felnőni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.