Íme, ez a 21 éves nő, aki életében először visel bikinit

fogyás bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Lesley egészen eddig takargatta magát és szégyellte a testét, ám végre bikinire cserélte a gátlásait és rájött egy nagyon fontos dologra.

Az elmúlt 18 évet várakozással töltöttem” – írta posztjában a 21 éves Lesley Miller, aki életében most visel először bikinit, mivel mindig is szégyellte a testét. Már gyerekkorában felismerte, hogy más, mint a többiek, amikor a csoporttársai egyszerűen nem értették, hogy miért nagyobb, mint ők. Azóta azon dolgozott, hogy olyan legyen, mint mindenki más – írja a Hello Giggles.

11 évesen alávetette magát egy műtétnek azért, hogy lefogyjon. Négy évvel később még mindig nem volt boldog, így

elkezdte magát éheztetni.

"Amikor húszéves voltam, a testsúlyom a felére csökkent kilenc hónap alatt, az határozta meg a napomat, hogy a számok a mérlegen kisebbek legyenek, mint előző nap. Aztán belefáradtam a várakozásba" - mesélte.

Lesley végre megvette élete első bikinijét és bátran viseli,

ráadásul az egész virtuális világ előtt.

"Meg akarom tanulni szeretni magam, nem csak azokat a részeket, amikre azt mondják, hogy elfogadható. Mert a titok az, hogy mindig is elég voltam. És te is elég vagy!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.