Tóth Gabi mélyen kivágott ruciban jelent meg - Fotó!

Tóth Gabi fotó extrém énekesnő szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró nadrágban, és igen sokat mutató felsőben mutatkozott be X-Faktor-mentorként a dögös énekesnő. 

Idén Tóth Gabi is visszatér, hogy újra zsűrizhesse a tehetséges zenészeket. A sajtótájékoztatón mosolygósan tűrte a fotózásokat, ami nem volt véletlen: a sztár szettje láttán hamar felforrósodott a hangulat.

Forrás: Life.hu

Miért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!http://www.life.hu/trend/20160607-beyonce-lett-2016-divatikonja-bemutatjuk-legextremebb-szettjeit.htmlHétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák. Az év divatikonjának járó díjat is minden évben átadják, és ezúttal Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz. Trend--Megosztotta a kommentelőket Liptai Claudia öltözéke - Nem való terhes nőnek ez a viselet?http://www.life.hu/trend/20160608-megosztotta-a-kommenteloket-liptai-claudia-oltozeke-a-szegedi-ev-fagylaltja-rendezvenyen.htmlImmár cukrászként vett részt Szegeden az Év Fagylaltja versenyen Liptai Claudia. A gyönyörű műsorvezető a rendezvényről pár fotót a Facebookjára is feltett, követői közül néhányan az öltözékét kritizálták. TrendOrigoBikini, koktél és merész pózok: így élvezi a nyarat Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160607-rihanna-enekesno-nagyon-mereszen-pozol-bikiniben.htmlA barbadosi énekesnő legjobb barátnője, Melissa Forde kedvéért vonaglott egy sort Instagramon. TrendOrigoTolvai Reni meztelenül pózolt - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160607-tolvai-reni-enekesno-meztelenul-pozolt-uj-klipje-kapcsan.htmlAz énekesnő új klipjének reklámfotóján merészen mutatja meg bájait. Trend--Hogy csinálja? Elképesztően jól néz ki Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160603-jennifer-lopez-enekesno-elkepesztoen-jol-nez-ki-furdoruhaban.htmlNem akar megöregedni a 46 éves énekesnő: JLo egy szál fürdőruhában lőtt magáról egy nagyon mutatós szelfit. TrendOrigoÍgy készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.