21 kilót fogyott Tóth Vera - Elképesztő változás

fogyás Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban jelentkezett be a Facebookra Tóth Gabi, aki azt is megosztotta követőivel, mennyire büszke testvérére, aki 21 kilót adott le. 

Azt, hogy Vera rengeteget fogyott, már az utóbbi képein is láthattuk, Gabi pedig elárulta, hogy tesója ezúttal egy új módszert próbált ki.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

Nos, bármi is legyen az, gratulálunk, és hajrá!

Egészségesebben táplálkoznak és kevésbé híznak el az iskolázottabbakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160604-egeszsegesebben-taplalkoznak-es-kevesbe-hiznak-el-az-iskolazottabbak.htmlFőként az alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők számára veszélyes, ha olyan környéken élnek, ahol sok egészségtelen gyorsétkezde is működik – derül ki a Cambridge-i Egyetem munkatársainak friss kutatásából. Ez Zsír!ThinkstockElavult a BMI-index - Nem ez határozza meg, túlsúlyos vagy-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160604-elavult-a-bmi-index.html A Cleveland Klinika Elhízással és Anyagcserével Foglalkozó Intézetének szakemberei szerint a hagyományos testtömeg-index (BMI) helyett egy jóval szélesebb spektrumú módszert kellene kidolgozni a jövőben az elhízás meghatározására.Ez Zsír!OrigoPártos Csilla teste 48 évesen is irigylésre méltó http://www.life.hu/ez-zsir/20160603-partos-csilla-teste-48-evesen-is-irigylesre-melto.htmlPécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla fürdőruhában mutatta meg csodás testét. Ez Zsír!OrigoA zöldség- és gyümölcsevés vonzóbbá teszi a nőkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160410-a-zoldseg-es-gyumolcseves-vonzobba-teszi-a-noket.htmlA zöldségekben és gyümölcsökben található természetes összetevő hívogató ragyogást biztosít a bőrnek - állítják a szakemberek.Ez Zsír!--Ne dőlj be a light feliratnak! - Könnyen elhízol tőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160528-tobb-kaloriat-vihet-be-aki-light-termeket-fogyaszt.htmlHiába megyünk rá az üdítők, édességek és egyéb termékek úgynevezett light változataira, ettől még nem leszünk karcsúbbak. A light címke hatására ugyanis hajlamosak vagyunk többet fogyasztani ezekből a termékekből. Ez Zsír!--67 évesen is topformában van Ungár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160529-67-evesen-is-topformaban-van-ungar-aniko.htmlUngár Anikó jó néhány évet letagadhat. Fiatalos, csinos és a mai napig nádszálvékony. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.