Alföldi Róbert: "Rosszul tűröm a magányt"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
magány színész otthon család Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ számos országában elismerik őt mint rendezőt és színészt, de saját szülőfalujában nem érzi jól magát. A sztár először mesélt őszintén a gyermekkoráról. 

Alföldi Róbert nagy utat tett meg lelkileg és fizikailag egyaránt, amióta eljött Dunapatajról. Elmondása szerint mindig is megmaradt annak a falusi kisfiúnak, aki volt, de ezt egyáltalán nem bánja. Bár a színész szereti a családját, haza nem szívesen megy – írja a Best.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Azon gondolkodtam, hogy mi a francért nem voltam én harminc éve otthon? Egyszerű a válasz, azért, mert nem akarok oda visszamenni. Tizennégy évesen se Istent, se embert nem ismerve mentem a magam feje után, és ekkor eltéptem valamit, amit nem tudtam visszaszerezni. A gyökereket. (...) Nagyon szeretek otthon lenni, és tök normális életet is élek. Egyedül, a kutyámmal. De rosszul tűröm a magányt. Ki tűri jól, de nincs más választásom" – nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.