Teljesen felismerhetetlen Brad Pitt: talpig macsónak öltözött

Brad Pitt öltözködés macsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így még biztos, hogy nem láthattuk a sármos színészt! Kalapban és teljesen fehér szerelésben grasszált.

Stílusváltáson esett át az 52 éves színész? Eddig maximum a filmvásznon láthattuk őt ilyen szerelésben megjelenni, de nem hétköznapokon. Brad Pitt talpig fehérben mászkált a Los Angeles-i reptéren, és ha nem írják a képek alá a nevét, fel sem ismertük volna a színészt, aki most nincs éppen jóban a feleségével.

Forrás: NORTHFOTO
Csak egy póló és egy short: kapd magadra a legcsodásabb nyári életérzést http://www.life.hu/trend/20160609-nagy-polokorkep-a-nandi-a-pamut-apparel-es-a-life-is-tshirt-tervezoit-kerdeztuk.htmlRendíthetetlenül hiszem, hogy a napsütésen túl egy short és egy csodás, egyedi póló kelti igazán életre a nyári életérzést. Ebben lehet igazán elhinni, hogy eljött a szabadság, a végtelen utazások, a naplementék és napfelkelték időszaka. Ezúttal három magyar tervezőt kérdeztünk, akik szintén hisznek az egyedi alapdarabokban (nem csak nyáron). TrendOrigoCéline Dion betör a divat világábahttp://www.life.hu/trend/20160610-celine-dion-betor-a-divat-vilagaba-szepsegapolasi-cikkeket-es-egyeb-termekeket-fog-a-piacra-dobni.htmlKiderült, hogy az énekesnő nemcsak énekléssel fogja keresni a kenyerét ezentúl, hanem ruhákkal, szépségápolási cikkekkel, és egyéb kiegészítőkkel is. Trend--Kezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagyon népszerű no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--ÉNB Bécy hajbeültetésen vett részt - "Világított a fejem, mint egy százas izzó!"http://www.life.hu/trend/20160609-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-becyje-hajbeultetesen-vett-reszt.htmlSzépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Bécy. Trend--Itt a vég! Meg Ryan teljesen elcsúfította magát az évek alatt http://www.life.hu/trend/20160609-meg-ryan-plasztikrem-lett-teljesen-elcsufitotta-magat-az-egykor-csodaszep-szineszno-foto.htmlA csodaszép színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkés miatt teljesen elvesztette néhai bájos vonásait. Trend--Esküvő milliárdos módra: nézz be a világ egyik legdrágább lagzijára!http://www.life.hu/trend/20160609-egy-ormeny-milliardos-fia-sargis-karapetyan-meregdraga-eskuvoje-moszkvaban.htmlEgy örmény milliárdos fia egy elképesztő szertartás keretei között kelt egybe a nála 2 évvel idősebb kedvesével, Salome Kintsurashvilivel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.