Már a 8. hónapban jár Komonyi Zsuzsi műsorvezető

Forrás: Facebook/Komonyi Zsuzsi -
terhesség műsorvezető Facebook Muzsika TV Komonyi Zsuzsi várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Muzsika TV háziasszonya Facebook-oldalán mutatta meg gömbölyű pocakját.

A Dáridó egykori énekesnője, Komonyi Zsuzsi több helyről is ismerős lehet a nézőknek: a 33 éves éves műsorvezető 1999-től 2002-ig szerepelt a zenés showműsorban, majd 2007-ben a Barátok közt című sorozatban is feltűnt.

Forrás: Facebook/Komonyi Zsuzsi

A szőke énekesnő jelenleg a Muzsika TV Szívküldi című műsorát vezeti, és néhány évvel ezelőtt a legnagyobb titokban hozzáment férjéhez, akitől nemrég kiderült: első gyermekét várja, és immár a 8. hónapban jár.

Nagyon hasonlít Garas Dezsőre az unokája!http://www.life.hu/csalad/20160609-nagyon-hasonlit-garas-dezsore-az-unokaja-palko.htmlSajnos Garas Dezső már nem érhette meg Palkó unokájának születését, pedig a kisfiú hihetetlenül hasonlít nagypapájára. CsaládMTI/Kollányi PéterA közösségi média ráébresztett, hogy nem vagyok szuperhős - Levél a Facebook-anyukákhozhttp://www.life.hu/csalad/20160608-facebookon-minden-anyuka-tokeletesnek-tunik.htmlA Facebook olyan, mint a tükör az elvarázsolt kastélyban: valódi énünk egy eltúlzott változatát reprezentáljuk rajta. Mindenki szép, mindenki sikeres, mindenki boldog és elégedett az életével. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb és gyakran bizony keserűbb. Az alábbi levelet egy édesanya írta, aki az elmúlt időben sokat tanult a közösségi média látszatvilágából. CsaládOrigoKasza Tibi: “Ha Mankeren múlna, tudom, hogy már várandós lenne”http://www.life.hu/csalad/20160609-kasza-tibi-miatt-nincs-meg-se-hazassag-se-gyerek.htmlTöbb mint három éve alkot egy párt Kasza Tibi és Andi, nem is tudnák elképzelni mással az életüket. Sülve-főve együtt vannak, de az esküvő és a gyerek még várat magára. CsaládOrigoEgy anya levele az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie a Down-szindrómás kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160609-egy-anya-levele-az-orvosnak-aki-szerint-el-kellett-volna-vetetnie-a-down-szindromas-kislanyat.htmlEgy stanfordi anyuka egy éven keresztül azon rágódott, hogy megírja-e a levelet az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie Down-szindrómás gyermekét. Most, hogy elküldte az üzenetet, megkönnyebbült. Család--7 dolog, amiben megváltozik az életed 30 feletthttp://www.life.hu/csalad/20160606-10-dolog-ami-megvaltozik-az-eletedben-az-oregedessel.htmlHúszévesen kiröhögted szüleidet vagy harminc feletti ismerőseidet unalmas, otthon töltött szombat estéik miatt? Manapság mit nem adnál, ha a hét minden napját unalmasan, otthon, az ágyadban pihengetve tölthetnéd? Észre sem veszed, de az évek múlásával te is, és a környezeted is rengeteget változik - vajon az alábbiak közül rád melyik igaz? Család--Damu Roland felesége: "Ami elmúlt, az elmúlt, de így is válni fogunk"http://www.life.hu/csalad/20160606-damu-roland-szinesz-es-felesege-edina-bekeben-fognak-elvalni-de-egyutt-nevelik-lanyukat.htmlEdina szerint már nincs háború köztük, a válás mégis elkerülhetetlen, így Damu Rolandtól született kislánya, Maja szinte biztos, hogy csonka családban fog felnőni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.