Damu Roland: "Úgy viselkedem, mint más normális apa"

Fotó: Margitay Klára -
Damu Roland színész Maya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapos Damu Roland kislánya, Maya, aki mióta megszületett, minden értelemben megváltoztatta apja életét. A színész nem iszik, edz, és odafigyel magára. 

"Az, hogy nem iszom, számomra nem lemondás, ez a természetes - jelentette ki határozottan Roland, aki hozzátette, hogy továbbra is vegán, és

legalább 10 kilót fogyott.

"Ennek semmi köze a kereszténységhez, az istenhithez. Megtértem, de nem tartozom semmilyen valláshoz, szektához, felekezethez. Ahhoz, hogy a kislányom megszülethessen, az Isten csodája kellett."

Fotó: Margitay Klára

Damu arról is mesélt, hogy igyekszik naponta 15-20 kilométert gyalogolni, a karrierje is jó úton halad, játszik az Egri csillagokban, szerepet kap a Három testőrben, és a jövő évadra meglesz a monodrámája, ami az első könyvéből készül.

"42 éves vagyok, a régi csínytevéseket félretettem, szeretetben, békességben akarok élni" - mondta.

Roland a kislányával is annyi időt tölt, amennyit csak tud. Hetente négyszer látogathatja a sógornőjénél, aki Maya gondviselője. "Eltöltök vele másfél-két órát. Ha alszik, akkor gyönyörködöm benne, ha fent van, akkor fürdetem, öltöztetem, megetetem tápszerrel. Megismeri a hangom, jókat beszélgetünk. Megkérdezem, hogy van, ő gőgicsél. Úgy viselkedem, mint más normális apa" - mesélte lelkesen a Borsnak.

Ám arról, hogy milyen kapcsolatban van most feleségével egyáltalán nem nyilatkozott. "Edináról nem nyilatkozom, ez csak két ember magánügye. Maya az életem értelme, csak vele foglalkozom. Nagyon boldog vagyok így."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.