Hogyan vernek át az előtte-utána reklámok? Megmutatjuk!

fotós fotósorozat fogyás reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Diétázz, eddz, vedd meg a legújabb fogyasztó bogyókat!" - buzdítanak a reklámok, melyeket általában egy szexi lánnyal, vagy férfival illusztrálnak. Nos, egy fotós lerántotta a leplet arról, hogyan lehet "fogyni" egy fotózás kedvéért pár perc alatt.

Egy fotós négy fiatalt kért meg, hogy segítsenek bemutatni, milyen könnyedén fogyhatnak, vagy épp izmosodhatnak csupán csak a megfelelő világítás és a pózok segítségével. Az eredmény igazán látványos lett, ráadásul még számítógépes trükkökre sincs szükség!

Ez zsír!


Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

A szelfizés segít a fogyásban - Íme a bizonyíték!http://www.life.hu/ez-zsir/20160610-egy-no-azt-allitja-hogy-a-szelfinek-koszonhetoen-dobott-le-57-kilot.htmlEgy év, 365 szelfi - egy amerikai nő szerint a szelfizés miatt sikerült 57 kilótól megszabadulnia. Ha most hitetlenkedve néznéd a monitort, eláruljuk: ez nem átverés! Ez Zsír!ThinkstockÍme, ez a 21 éves nő, aki életében először visel bikinithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-ez-a-21-eves-no-eleteben-eloszor-visel-bikinit.htmlA 21 éves Lesley egészen eddig takargatta magát és szégyellte a testét, ám végre bikinire cserélte a gátlásait és rájött egy nagyon fontos dologra. Ez Zsír!OrigoSima bőr, csodás idomok: Így tartja formában magát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-kiderult-hogy-hogyan-tartja-karban-magat-kiszel-tunde.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! Ez Zsír!OrigoÍme egy varázstányér, amire minden diétázónak szüksége vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-ime-egy-tanyer-amire-minden-dietazonak-szuksege-van.htmlKépzeld a szexi alakhoz már nem kell lemondanod az ínycsiklandozó falatokról, elég ha csak lecseréled a tányérodat! Ez Zsír!--Ez a várandós nő úgy emelgeti az 50 kilós súlyokat, mintha tollpihék lennénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160422-ez-a-38-hetes-varandos-no-ugy-emelgeti-az-50-kilos-sulyokat-mintha-tollpihek-lennenek.htmlA 39 hetes terhes Emily Breeze Rossnak két hete maradt a szülésig, de lazsálás helyett inkább bebizonyítja a világnak, hogy egy nő bármire képes: hol 70, hol pedig 50 kilós súlyzókat emelget. Ez Zsír!OrigoHogyan tartja formában magát az 50 éves Cindy Crawford? Elárulta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160413-bombaformaban-van-az-60-eves-cindy-crawford-elmondta-hogyan.htmlCindy Crawford ugyan korábban több aerobik videót is megjelentetett, manapság már nem viszi túlzásba az edzést, mégis szuper formában van, két gyerek után is, ráadásul 50 évesen. És hogy mi a titka? Elmondjuk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.