Verte a felesége a haldokló Patrick Swayze-t?

Forrás: Getty Images -
verés erőszak családon belüli erőszak Patrick Swayze Lisa Niemi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, hogy Lisa Niemi egész házasságuk alatt bántalmazta a színészt, sőt, még a halálos ágyán is megalázta a sztárt.

A legerősebb és legboldogabb házasságnak tartották Hollywoodban Patrick Swayze és Lisa Niemi kapcsolatát, de egy barát állítása szerint az ő románcuk a közelébe sem állt ennek. A közeli barát azt állítja, hogy Lisa Niemi egész házasságuk alatt bántalmazta férjét, aki hasnyálmirigyrákban hunyt el.

Forrás: Getty Images

Halálos ágyán sem ápolta a “szerető” felesége, sőt, hagyta, hogy a koszos ruháiban szenvedjen Patrick. A forrás szerint

kapcsolatuk alatt számos alkalommal megcsalta a színészt Niemi, miatta került többször is válságba 34 éven át tartó házasságuk.

A nő azóta újra férjhez ment, a forrás pedig azért tálalt ki, mert elege lett abból, hogy Niemi még Patrick halála után is házasságuk történetével akar rivaldafényben maradni. Lisa Niemi természetesen tagadja az állításokat - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.