Katalint majmolja a fiatal lány - minden pénzét erre költi

Forrás: AFP -
Katalin hercegné Vilmos herceg stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is imádjuk Katalin hercegnő stílusát, és néha-néha szívesen lopunk tőle ötleteket, hiszen ő csillagos ötösre vizsgázhatna eleganciából. Egy fiatal amerikai lány azonban ennél sokkal messzebbre ment. 

A 21 éves Amanda Bell az utóbbi években közel egymillió Forintot költött arra, hogy a stílusa abszolút olyan legyen, amint a britek hercegnőjéé. A szintén hosszú, barna hajú lány minden alkalmat megragad, hogy olyan darabokhoz jusson hozzá, amilyeneket Katalin viselt - a Daily Mailen meg is nézheted az eredményt.

Forrás: AFP

Nem okozott neki gondot beszerezni azt a királykék kreációt, amilyet a hercegnő viselt az eljegyzésén, és szinte minden olyan fast fashion márka darabját megvásárolja, amilyet Katalinon lát. Kíváncsiak vagyunk, vajon pasiban is olyasvalakit keres, aki hasonlít Vilmosra?

3 ruhadarab, ami Katalin miatt lett újra népszerű

A hercegnő stílusát milliók követik, és amit egyszer felvesz, az utána garantáltan sláger lesz. Íme 3 ruha, amit ő hozott vissza a divatba az utóbbi években.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.