Hitted volna? Mindent megváltoztat a fehérneműd színe

fehérnemű csakra lelkiállapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a fekete alsóneműt, és ha teheted, mindig ilyeneket viselsz? Ha te is így vagy ezzel, akkor érdemes elolvasnod a következő sorokat, és újratervezni a gardróbodat!

Anjel OBryant azt vizsgálja, hogyan hatnak ránk a színek, és állítja, az, milyen színű alsóneműt választunk, befolyásolja az energiaszintünket és a kedvünket is. Még akkor is, ha ruha takarja őket. Érdemes hallgatni rá!

Forrás: Youtube

A szakértő szerint ugyanis a gyökércsakra épp ott helyezkedik el, ahol a fehérneműt is hordjuk, ezért is nagyon fontos, milyen színnel takarjuk be. Szerinte pedig a fekete erre nagyon nem megfelelő.

Anjel szerint a fekete, a fehér és a szürke nem igazán stimulálnak. "A fekete közel sem a legszexibb fehérnemű, mivel blokkolja az energiáinkat. Az emberek csak azért ilyenben hódítanak, mert valahogy ez az általános kép, pedig ez a szín egyáltalán nem hatékony az energiáink szempontjából. Ha hálószoba, akkor voksoljunk a vörösre, a pirosra!"

De mit sugároz a többi szín? A kék a megbízhatóság és az önállóság jele, a piros pedig szexuálisan aktív jelzést bocsájt ki. A zöld fehérnemű gondoskodást jelent, míg a tengerkék megnyugtatja viselőjét. A pink szín szeretetet vált ki az emberekből, a halványkéket pedig általában a kreatív emberek viselik, a mályvaszínű fehérnemű viszont azt üzeni, viselője igen érzékeny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.