Imádod a fekete alsóneműt, és ha teheted, mindig ilyeneket viselsz? Ha te is így vagy ezzel, akkor érdemes elolvasnod a következő sorokat, és újratervezni a gardróbodat!

Anjel OBryant azt vizsgálja, hogyan hatnak ránk a színek, és állítja, az, milyen színű alsóneműt választunk, befolyásolja az energiaszintünket és a kedvünket is. Még akkor is, ha ruha takarja őket. Érdemes hallgatni rá!

Forrás: Youtube

A szakértő szerint ugyanis a gyökércsakra épp ott helyezkedik el, ahol a fehérneműt is hordjuk, ezért is nagyon fontos, milyen színnel takarjuk be. Szerinte pedig a fekete erre nagyon nem megfelelő.

Anjel szerint a fekete, a fehér és a szürke nem igazán stimulálnak. "A fekete közel sem a legszexibb fehérnemű, mivel blokkolja az energiáinkat. Az emberek csak azért ilyenben hódítanak, mert valahogy ez az általános kép, pedig ez a szín egyáltalán nem hatékony az energiáink szempontjából. Ha hálószoba, akkor voksoljunk a vörösre, a pirosra!"

De mit sugároz a többi szín? A kék a megbízhatóság és az önállóság jele, a piros pedig szexuálisan aktív jelzést bocsájt ki. A zöld fehérnemű gondoskodást jelent, míg a tengerkék megnyugtatja viselőjét. A pink szín szeretetet vált ki az emberekből, a halványkéket pedig általában a kreatív emberek viselik, a mályvaszínű fehérnemű viszont azt üzeni, viselője igen érzékeny.