Nagyon csúnyán beszóltak a plus size istennőnek, Ashley Grahamnek

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
alak fogyás Ashley Graham plus size test beszólás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévésztár, Lauren Goodger szerint a népszerű plus size modell nagyon messzire ment azzal, hogy duci lányok részére dobott piacra egy fürdőruha kollekciót. 

A szexi plus size modell - aki múltkor hatalmas dekoltázsával hívta fel magára a figyelmet - nemrég dobta piacra duci lányoknak készített fürdőruha kollekcióját. Ezzel pedig a jelek szerint eléggé feldühítette a tévésztárt, Lauren Goodgert, aki egy magazinnak írt vendégcikkében elmélkedett arról, hogy Ashley mennyire rossz üzenetet közvetít azzal a fiataloknak, hogy nagyon nagy méretben kaphatóak a fürdőruhái.

Forrás: Instagram/Ashley Graham

Szerinte ugyanis ugyanannyira káros, ha valaki túlsúlyos, mint az, ha túl sovány és ezek az extrém méretek csak rossz irányba viszik a befolyásolható lányokat.

Dagad a botrány a ducitrendek körül:

Nem telik el hónap anélkül, hogy fel ne ütné a fejét egy újabb trend, ami a természetes szépséget, önmagunk elfogadását és a photoshop-trükkök elítélését hirdeti. Olyan irányzatok ezek, melyek a valóságot éltetik, és azt sugallják, mindenki érezze jól magát a bőrében úgy, ahogy van. Ez mind szép és jó, egészen addig, amíg nem kezdünk ezen irányzatok mögé bújni, és még jobban ellustulni. Meddig menő még a kövérség? című cikkünket itt érheted el.
Hitted volna? Mindent megváltoztat a fehérneműd színehttp://www.life.hu/trend/20160616-az-egesz-testedre-kihat-milyen-fehernemut-viselsz-a-ruha-alatt.htmlImádod a fekete alsóneműt, és ha teheted, mindig ilyeneket viselsz? Ha te is így vagy ezzel, akkor érdemes elolvasnod a következő sorokat, és újratervezni a gardróbodat! Trend--Ennyit változott a szabadulása óta a börtönben felfedezett divatmodellhttp://www.life.hu/trend/20160616-ennyit-valtozott-a-szabadulasa-ota-a-bortonben-felfedezett-divatmodell.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremy Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. Mindenesetre a férfi még házi őrizetben van, de kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan telnek a napjai. TrendOrigoA 60 éves férfi csak a szakállát akarta megnöveszteni: divatmodell letthttp://www.life.hu/trend/20160615-a-60-eves-ferfi-csak-a-szakallat-akarta-megnoveszteni-es-divatmodell-lett.htmlPhilippe Dumas, aki 60 évesen kezdett el szakállat növeszteni, ez pedig megváltoztatta az életét, hiszen a Párizsban élő francia férfi ennek köszönhetően lett divatmodell. TrendOrigoKulcsár Edina teljesen átalakult! Fel sem lehet ismerni a szépségethttp://www.life.hu/trend/20160615-kulcsar-edina-teljesen-atalakult-fel-sem-lehet-ismerni-a-szepseget-uj-frizurat-vagatott.htmlNagy változásra szánta el magát Kulcsár Edina, de így is gyönyörű a modell. Új frizurát választott magának, amit mindenki imád! Trend--Sokkoló! Továbbra sem tud leállni a plasztikai műtétekkel Renée Zellwegerhttp://www.life.hu/trend/20160615-felismerhetetlen-renee-zellweger-tovabb-folytatja-a-plasztikai-muteteket.htmlLegutóbb egy hónapja írtunk arról, hogy a Bridget Jones sztárja - aki már jó ideje nem hasonlít régi önmagára - valószínűleg újra plasztikáztatott. A legújabb róla készült fotók pedig azt bizonyítják, hogy a sztár még mindig nem tud leállni a dologgal. Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160607-nincs-annal-kinosabb-mint-amikor-ketten-viselik-ugyanazt-a-ruhat-a-voros-szonyegen.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.