Extrém hajra váltott Halle Berry: Nagyon szexi!

frizura haj Halle Berry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt csodás, hosszú haja és fiúsan rövid frizurája, Halle Berry azonban most egy egészen extrém dolgot művelt magával. 

Kiváló inspiráció a fesztiválszezonra Halle Berry új frizurája: a színésznő a minap képmegosztó oldalán mutatta meg, hogy 49 éves létére ő aztán be mer vállalni extrém dolgokat is.

Forrás: Instagram/Halle Berry

Halle ugyanis leborotváltatta a haját a tarkóján, nem is akárhogyan. Szerintünk nagyon menő!

Life.hu tipp

Imádod a különleges frizurákat? Itt megnézheted Iszak Eszti extrém fonatát, itt pedig Szinetár Dóra meglepő hajkölteményét.
Hogyan lehetsz 10 perc alatt Marilyn Monroe? 152 nő megmutatta!http://www.life.hu/trend/20160615-marilyn-monroe-ikonikus-sminkjet-152-no-keszitette-el-budapesten.htmlNéhány napja sminkrekord született Budapesten: 152 nő egyszerre sminkelte ki magát úgy, mint anno Marilyn Monroe. De vajon mi is kell a díva ikonikus sminkjéhez, és mit gondol D. Tóth Kriszta és Ábel Anita a vörös rúzsról? Máris eláruljuk. TrendAFPCsobot Adélnak nincs szüksége sminkre az anyasághozhttp://www.life.hu/trend/20160615-csobot-adel-megmutatta-hogyan-nezte-a-meccset-smink-nem-volt-rajta.htmlA fiatal énekesnő sem maradhatott ki a magyarok győzelméből: Adél a képmegosztó oldalán megmutatta, ő hogyan szurkolt a magyar válogatottnak. TrendOrigoHitted volna? Mindent megváltoztat a fehérneműd színehttp://www.life.hu/trend/20160616-az-egesz-testedre-kihat-milyen-fehernemut-viselsz-a-ruha-alatt.htmlImádod a fekete alsóneműt, és ha teheted, mindig ilyeneket viselsz? Ha te is így vagy ezzel, akkor érdemes elolvasnod a következő sorokat, és újratervezni a gardróbodat! Trend--Katalint majmolja a fiatal lány - minden pénzét erre költihttp://www.life.hu/trend/20160615-katalin-hercegne-vilmos-herceg-felesege-stilusat-utanozza-egy-fiatal-lany.htmlMi is imádjuk Katalin hercegnő stílusát, és néha-néha szívesen lopunk tőle ötleteket, hiszen ő csillagos ötösre vizsgázhatna eleganciából. Egy fiatal amerikai lány azonban ennél sokkal messzebbre ment. Trend--Tanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől: hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--Nagyon csúnyán beszóltak a plus size istennőnek, Ashley Grahamnekhttp://www.life.hu/trend/20160616-csunyan-beszoltak-a-plus-size-modell-ashley-grahamnek.htmlA tévésztár, Lauren Goodger szerint a népszerű plus size modell nagyon messzire ment azzal, hogy duci lányok részére dobott piacra egy fürdőruha kollekciót. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.