Pink fürdőruciban hangolódik a nyárra Kulcsár Edina

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar -
Kulcsár Edina bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a tökéletes bikinit keresi, de hogy megtalálta -e, azt közösségi oldalán árulta el. 

A világszép barna lány Velencére készül, és saját bevallása szerint, mint minden utazás alkalmával, most is káoszba fulladt a pakolás. Persze a szelfi nem maradhatott el: Edina ismét megmutatta, hogyan fest bikiniben. Ezúttal egy pink darabot választott a magyar szépség.

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar

"Káosz! Ha valahova megyek, adott esetben most Velencére egy kicsit kikapcsolódni, (ahol ott is alszom), akkor borzasztó nagy káoszt tudok csinálni magam körül! Fel kellett próbálnom egy csomó fürdőruhát, aztán összepakolni a ruhákat meg az apróságokat... De szerintem a legtöbben értitek miről beszélek!" - írta Edina a közösségi oldalán, de bevallotta, ez a pink bikini még nem álmai fürdőruhája, Szerintünk azért így is remekül fest Edina!

Tanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől: hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--Extrém hajra váltott Halle Berry: Nagyon szexi!http://www.life.hu/trend/20160616-halle-berry-szineszno-kulonleges-frizuraja.htmlVolt csodás, hosszú haja és fiúsan rövid frizurája, Halle Berry azonban most egy egészen extrém dolgot művelt magával. Trend--Nagyon csúnyán beszóltak a plus size istennőnek, Ashley Grahamnekhttp://www.life.hu/trend/20160616-csunyan-beszoltak-a-plus-size-modell-ashley-grahamnek.htmlA tévésztár, Lauren Goodger szerint a népszerű plus size modell nagyon messzire ment azzal, hogy duci lányok részére dobott piacra egy fürdőruha kollekciót. TrendOrigoEnnyit változott a szabadulása óta a börtönben felfedezett divatmodellhttp://www.life.hu/trend/20160616-ennyit-valtozott-a-szabadulasa-ota-a-bortonben-felfedezett-divatmodell.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremy Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. Mindenesetre a férfi még házi őrizetben van, de kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan telnek a napjai. TrendOrigoFocilázban ég a pasid? Így vond magadra a figyelmét!http://www.life.hu/trend/20160609-ha-focilazban-eg-a-pasid-igy-vond-magadra-a-figyelmet.htmlAlig kezdődött el a foci-Eb, máris azt érzed, hogy a pasid sokkal kevesebbet figyel rád? Itt az ideje felvenni a kesztyűt, és újra elcsavarni a fejét – ne félj bevetni hozzá focitrükköket sem. TrendOrigoKulcsár Edina teljesen átalakult! Fel sem lehet ismerni a szépségethttp://www.life.hu/trend/20160615-kulcsar-edina-teljesen-atalakult-fel-sem-lehet-ismerni-a-szepseget-uj-frizurat-vagatott.htmlNagy változásra szánta el magát Kulcsár Edina, de így is gyönyörű a modell. Új frizurát választott magának, amit mindenki imád! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.