Péter Szabó Szilvia terhesség vizsgálat kislány kromoszóma-rendellenesség kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldog anyuka kiegyensúlyozottan éli meg a terhességet, de minden apróságra odafigyel, és egy vizsgálatnak köszönhetően, az is kiderült, kislány érkezik a családba.

Szilvi, a Nagy Duett győztes énekesnője már alig várja, hogy kislánya haját fésülgethesse. Az énekesnőt a terhesség nem viseli meg, de azért minden tesztet elvégeztet, hogy tudja: kisbabája egézséges és biztonságban van.

Forrás: Nanasi Pal

„Igyekszem nem túlaggódni a várandósságot, de a kromoszóma-rendellenesség szűrésben biztosra mentem. A kombinált teszt mellett elvégeztettem a PrenaTest-et is, ami pár nap alatt „megerősítette”, hogy a babával minden rendben. Emellett a segítségével az is kiderült, hogy kislányt várunk, aki év végén érkezik hozzánk" – mondta Szilvi.

Tatár Csilla: „A fiam megküzdött a világrajövetelért"http://www.life.hu/csalad/20160616-tatar-csilla-musorvezeto-kilenc-oran-at-vajudott-mire-kisfiat-vilagra-hozta.htmlA műsorvezető sugárzik a boldogságtól, hiszen kisfia már hét hónapos. Csilla most arról mesélt, a szülési komplikáció, hogyan erősítette meg a kapcsolatát a kis Milánnal. Család--Újra várandós Mila Kunishttp://www.life.hu/csalad/20160616-mila-kunis-es-ashton-kutcher-masodik-gyermekuket-varjak.htmlMíg a fél világ azt találgatja, tényleg terhes -e Jennifer Aniston, addig Mila Kuniséknál egészen biztosan igaz a gólyahír. Család--Nem terhes, csak jól bevacsorázott - állítja Jennifer Aniston sajtósahttp://www.life.hu/csalad/20160616-jennifer-aniston-szineszno-brad-pitt-exfelesege-allitolag-megsem-terhes.htmlA róla készült legfrissebb fotókon ugyan minden jel arra utalt, hogy babát vár a 47 éves Jennifer Aniston, most mégis úgy fest, nem a baba miatt kerekedik a pocakja. Család--Biztosan készen állsz a nyaralásra? Tippek családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20160608-utazasi-tippek-csaladoknak-a-nyarra.htmlGyerekkel nyaralni? Nem kis kihívás, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Egy a fontos, tervezz előre, és a helyszín, a programok és a közlekedési eszköz kiválasztásánál gondolkozz egy kicsit gyerekfejjel is. Segítünk! CsaládOrigoEgy napon, és ugyanabban a kórházban szültek a testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20160615-egy-napon-es-ugyanabban-a-korhazban-szultek-a-testverek.htmlA sors különös meglepetést tartogatott a két testvér számára, hiszen egy időben, egy helyen hozták világra a csöppségeiket, ráadásul halvány fogalmuk sem volt róla. CsaládThinkstockErős Antónia: “Talán most lesz a legnehezebb”http://www.life.hu/csalad/20160614-eros-antonia-csaladjaban-most-jon-el-a-legnehezebb-idoszak-iskolaba-mennek-az-ikrek.htmlAz biztos, hogy a nőknek nehezebb a karrierépítés, mint a férfiaknak, hiszen a gyermekvállalással is össze kell egyeztetni. Erős Antónia 2009-ben lett édesanya, és sosem aggódott, hogy mi lesz vele, ha jönnek a csemeték. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.