Szabó Zsófi vékony, de mégis sanyargatja magát

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
diéta Szabó Zsófi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi amióta szerelmes, sokat fogyott, azt mondja, boldogsága okán karcsúsodik, de a jelek szerint azért egy kis diétával is besegít. De miért sanyargatja magát?

Bár semmi szüksége rá, mégis megvonja magától a finom, édes falatokat. Legalábbis erről árulkodik legújabb posztja:

"A pillanat, amikor előtted a saláta és a mentes víz, és megérkezik a sütemény" - írta fotója mellé a műsorvezető. És hogy miért is kínozza magát? Nos, arra a követői is szeretnék tudni a választ.

"Ne egyél többet, semmit, így is már úgy nézel ki, mint egy anorexiás.

"Voltál már,jobb formában is."

Láttál már te anorexiást?? Most néz ki a legjobban Zsófi ❤️ Csak ugy ragyog, ha valami nem stimmelne nem ragyogna....

"Mindeki úgy érzi jól magát, ...ahogy akarja. Nincs ezzel semmi baj. Zsófival sem. Senkivel. Nem mellesleg akinek nem tetszik, az nézzen ki egy olyan Fb profilt ahol túlsúlyos/ és, vagy sovány valaki, és kommentelje. Vagy esetleg nézzen tükörbe. Vagy bárakármi. És tuti Zsófi evett a sütiből..."

Bomba formában az 53 éves Jakupcsek Gabriella: Így él kirúgása óta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160619-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-bomba-formaban-az-53-evesen-kemenyen-edz.htmlNem titkolta, hogy a decemberi kirúgása megviselte, mára azonban nyoma sincs a téli letargiának, Jakpucsek Gabriella újult erővel tervezgeti és éli meg a mindennapjait.Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 70.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-70-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Schobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"http://www.life.hu/ez-zsir/20160618-schobert-norbi-a-magyar-osztrak-meccs-alatt-megszerette-a-futballt.html"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 69.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-69-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Egy szuper étrend, amellyel sikerül megtartani a formádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160618-egy-szuper-etrend-amellyel-sikerul-megtartani-a-formadat.htmlHa az étrendünkben helyet kapnak az egészséges zsírok, mint pl. az olívaolaj és a magok, az nem jár azzal, hogy hízni kezdünk – derül ki egy friss kutatásból. Ez Zsír!ThinkstockElőítéletek és tévhitek hálójában: a zsírok és olajok szerepe az étkezésbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-zsirok-es-olajok-szerepe-a-kiegyensulyozott-taplalkozasban.htmlElőítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokról és olajokról? Mért fontos, hogy tisztában legyünk mindezzel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, ugyanakkor sokan az elhízás és betegségek okozójának tekintik. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.