Gregor Bernadett: "Mindig is visszahúzódó és önbizalom hiányos nő voltam"

Forrás: Origo -
színésznő fogyás Gregor Bernadett családalapítás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szerencsés géneket örökölt az édesanyjától. Második gyermeke megszületéséig nem is kellett oda figyelnie a súlyára, de elmondása szerint negyven felett ez már nem volt olyan könnyű. 

Bernire az utóbbi években rendszeresen felszaladt rá 4-5 kiló, amitől évről-évre egyre nehezebb volt megszabadulnia. A sztár szerint olyan még sosem volt, hogy a sportot egy percig is élvezte volna.

Forrás: Mango

"Mindig is visszahúzódó és önbizalom hiányos nő voltam. 44 éves lettem május elsején, ezért azt határoztam el, május 2-án egy olyan fotózással ünnepelem meg, ami megörökíti a mostani csúcsformámat. Tisztában vagyok vele, hogy az idő nem áll meg, és könnyen lehet, hogy ez az utolsó nagyszabású bikinis fotózásom. Most végre egy olyan nő néz rám vissza a tükörből, amilyen mindig is vágytam lenni" - mondta a sztár, aki ma már nem híve a koplalásnak.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.