Harry herceg igazi mintaapa lesz: itt a bizonyíték!

Forrás: AFP/Marty Melville -
fotó királyi család kislány család Harry herceg édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Vilmos herceg öccse még nem sorolható az édesapák népes táborába, a jelek szerint már nagyon vágyik a családalapításra. Ennek jeleiről fotók is készültek a hétvégén. 

Harry herceg a minap egy jótékonysági eseményen vett részt a családja néhány tagjával. Vilmos hercegékkel együtt lóra pattantak, majd együtt játszottak unokahúgukkal, Mia Tindallal. A fiatal herceg remekül kijön a kislánnyal, és a hírek szerint már többször is megemlítette, hogy a közeljövőben szívesen lenne édesapa. Bár a jelek szerint egyelőre nincs tervben a nősülés, a képek láttán te is elolvadsz majd.

Kattints ide a fotókért!

Forrás: AFP/Marty Melville

Hurrá! Végre megismerhetjük a Rolling Stones gitárosának ikreithttp://www.life.hu/csalad/20160620-megmutatta-ikreit-a-rolling-stones-gitarosa.htmlA Rolling Stones zenésze, Ronnie Wood duplán is apa lett: felesége, Sally ugyanis két kislánynak adott életet. A napokban pedig a világnak is megmutatták a gyönyörű csöppségeket. Család--Gólyahír! Megszületett Tess Holliday második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160615-megszuletett-tess-holliday-masodik-gyereke-egy-kisfiu.htmlA világhírű plus size modell és családja úszik a boldogságban: a napokban ugyanis megszületett Tess Holliday második gyermeke. A kisfiú a Bowie Juniper Holliday nevet kapta. Család--7 nyelven tanulnak Angelina és Brad gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20160617-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei-7-nyelven-tanulnak.htmlMeg sem lepődünk azon, hogy Angelina Jolie nemrég elárulta: gyermekei egymás között 7 nyelven beszélnek. Család--Hűha! Patrick Dempsey ikerfiaira érdemes vetned egy pillantást!http://www.life.hu/csalad/20160616-patrick-dempsey-szinesz-ikerfiai-nagyon-helyesek.htmlA Grace klinika sztárjának ikerfiai egészen biztosan hatalmas szívtiprók lesznek! CsaládOrigoPéter Szabó Szilvi elárulta kisbabája neméthttp://www.life.hu/csalad/20160616-peter-szabo-szilvi-enekesno-a-tv2-nagy-duett-gyoztese-elarulta-kisbabaja-nemet.htmlA boldog anyuka kiegyensúlyozottan éli meg a terhességet, de minden apróságra odafigyel, és egy vizsgálatnak köszönhetően, az is kiderült, kislány érkezik a családba. Család--Ismerd meg közelebbről Gera Zoltán tündéri gyermekeit: videó! http://www.life.hu/csalad/20160615-gera-zoltan-ezert-szurkolt-itthonrol-a-focista-csaladja-nezd-meg-a-sztar-csaladjat-video.htmlA magyar válogatott 44 év után újra pályára lépett az Európa-bajnokságon és egy pazar győzelemmel vették le a lábukról a drukkereket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.