Jakabos Zsuzsa teste alulról is gyönyörű: FOTÓ!

úszás Jakabos Zsuzsanna alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper fotón gyönyörködhetünk az úszónő alakjában. 

Zsuzsa magas, izmos alakját nők milliói irigylik. Ő aztán még smink nélkül is gyönyörű, kockás hasizmai pedig tényleg tökéletesek. Ezúttal azonban egy más jellegű fotóval kedveskedett a szépség a rajongóinak.

Forrás: Instagram/Zsuzsubell

Zsuzsáról egy olyan fotó készült, ami alulról, úszás közben mutatja a sportolót: meg kell hagyni, a teste így is mesés, és csak úgy siklik a hullámokon. Igazi sellő ez a lány!

Kate Bosworth alakja karcsú és tónusos: ő erre esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617-kate-bosworth-szineszno-elarulta-hogyan-edz.htmlA színésznő nemrég elárulta, bizony ő is sokat küzdött azért, hogy megtalálja a tökéletes edzésmódszert. Ez Zsír!--Goldie Hawn alakja 70 évesen is szuper - így fest fürdőruciban!http://www.life.hu/ez-zsir/20160617-goldie-hawn-szineszno-alakja-70-evesen-is-nagyon-jo-igy-fest-az-oceannal.htmlGoldie Hawn színésznőn látszik, hogy élvezi az életet, és nem rest 70 évesen is fürdőruhába bújni. Ez Zsír!--Kim Kardashian megmutatja fogyásának eredményét: Természetesen meztelenül!http://www.life.hu/ez-zsir/20160615-kim-kardashian-megmutatja-a-fogyasanak-eredmenyeit-egy-cimlapon.htmlKim Kardashiannak aztán nem okoznak bosszúságot a terhesség alatt felszedett kilók: a celebanyuka 27 kilót fogyott fia születése óta, a végeredményt pedig hamarosan láthatja a nagyközönség. Ez Zsír!--Még a salátától is hízol? Itt a magyarázat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160129-fogyokura-es-egeszseges-eletmod-hizas-ki-miert-hizik-mitol-jonnek-fel-a-pluszkilok.htmlA legtöbb ember élete során többféle diétát is kipróbál, és gyakran megállapítja, hogy ami másról csak úgy olvasztja a kilókat, az bizony neki semmit sem használ. Ismerős a helyzet? Most eláruljuk a magyarázatát. Ez Zsír!ThinkstockMinél idősebb, annál szexibb a 43 éves Sofia Vergara http://www.life.hu/ez-zsir/20160620--a-43-eves-sofia-vergara-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlImádja az édességet, de utál tornázni. Sajnos mivel muszáj, saját állítása szerint is mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon és az egész világot ámulatba ejtse a tökéletes alakjával. Sikerült neki. Ő Sofia Vergara, 43 éves, és jobban néz ki, mint valaha. Ez Zsír!--Schobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"http://www.life.hu/ez-zsir/20160618-schobert-norbi-a-magyar-osztrak-meccs-alatt-megszerette-a-futballt.html"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.