Hogy micsoda? JLo nem szerette kerekded idomait

Forrás: Marie Claire -
popsi Jennifer Lopez alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy a pasik álma, az egyik legszebb fenekű világsztár, Jennifer Lopez korábban nem volt kibékülve nőies alakjával. 

Pedig így van: erről mesélt nemrég a latin énekesnő az angol Dare magazinnak. "Sokáig úgy éreztem, sosem leszek elég jó, mert túlságosan kerek idookkal áldott meg az ég" - vallotta JLO, aki később megtanulta, hogyan fordítsa előnyére az adotságait, és ahelyett, hogy ő akart volna megváltozni, arra sarkallta a nőket, hogy igenis legyenek büszkék nőies alakjukra.

Forrás: Marie Claire

A 46 éves sztárnak a mai napig lételeme a tánc, saját bevallása szerint számára hihetetlen eufóriát okoz a mozgás, és legbelül mindig is táncosként gondol magára. Azt pedig senki sem vitatja, hogy Jennifer volt az, aki újra divatba hozta a nőies formákat, ma pedig már őt utánozza Kim Kardashian, Nicki Minaj és még jónéhány celebés világsztár is.

Life.hu tipp

Te is kerek, feszes popsira vágysz? Íme néhány gyakorlat, amiket érdemes kipróbálnod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.