A Baywatch-film sztárja, Priyanka Chopra csúnya photoshop-baki áldozata lett

modell retusálás Photoshop baki Priyanka Chopra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A netezők szerint az indiai Maxim magazin egy kissé túlzásba vitte a Photoshoppot, és egy műanyag babát varázsoltak a gyönyörű Priyanka Chopra-ból.

Nemrég azért akadtak ki a netezők, mert amikor neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, és egy agyonmanipulált képpel rakták ki a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla 1-2 vagy több kilót, és bár Serena először örült az eredménynek, később megmutatta a valóságot is.

Priyanka Chopra is a photoshop áldozata lett Forrás: AFP

Nemrég pedig az indiai Maxim június-júliusi címlapja csapta ki a biztosítékot, ugyanis a címlaplány, a Baywatch-film sztárja, Priyanka Chopra karja és hónalja szuper természetellenesre sikeredett, nézd csak!

Forrás: Maxim

Diéta másképp: így étkeznek a Baywatch-film sztárjai

A feszes úszódressz megköveteli a szigorú étrendet, Priyanka Chopra színésznő azonban elárulta: a hamarosan bemutatásra kerülő film szereplőinek nem mindegyike él csak salátákon. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.