Megszületett Orbán Ráhel első gyermeke - Nagypapa lett Orbán Viktor

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Orbán Ráhel szülés Orbán Viktor nagypapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel egy kislánynak adott életet: Alíz 3300 grammal jött a világra. 

Orbán Ráhel egy fővárosi kórházban szülte meg kislányát, aki 3300 grammal és rengeteg hajjal jött világra, és a Tiborcz Alíz nevet kapta. Sajtóértesülések szerint a baba és az anyuka is jól vannak.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Origo emlékeztetett: Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel februárban jelentette be a családnak, hogy kisbabát vár.

Hatalmas trauma érte gyerekkorában Dér Henithttp://www.life.hu/csalad/20160617-der-henit-fiunak-vartak-ezert-hatalmas-trauma-erte-gyerekkoraban.htmlDér Heni életére rányomta a bélyegét, hogy édesapja kisfiút várt helyette, aki majd továbbviheti a családnevet - erről a Best magazinban mesélt az énekesnő. Család--A vallás mindenek felett: Sztárok a szcientológia hálójábanhttp://www.life.hu/csalad/20160620-sztarok-akik-a-szcientologia-vallasat-gyakoroljak.htmlXenu, a galaxis gonosz ura 75 millió évvel ezelőtt űrlényeket ejtett foglyul, hibernálta őket, majd a Föld egyik tűzhányójába dobta a fagyasztott testeket, a vulkánt pedig felrobbantotta. Ezután az űrlények kiszabaduló lelkét felfogta egy lélekszívóval és megtisztítva szabadon engedte őket. Ezek a lelkek, azaz a thetánok az evolúció során az emberi testekben találtak új otthonra. CsaládAFPFésűs Nelly párja kikészül a kislányuk miatt?http://www.life.hu/csalad/20160620-fesus-nelly-a-csalad-a-balatonon-tolti-a-nyari-szunidot-vajto-lajos-aggodik-kislanyukert.htmlA színésznőnek és párjának konkrét elképzelései vannak arról, hogy merre is lesznek a következő pár hét alatt. Család--Ördög Nóra édes fotóval köszöntötte férjét: “Apa egy igazi hős”http://www.life.hu/csalad/20160620-ordog-nora-apak-napja-alkalmabol-edes-fotoval-koszontotte-ferjet-nanasi-palt.htmlA műsorvezető is megemlékezett férjéről apák napja alkalmából. Egy rövid történettel, és egy fotóval bizonyította, mekkora hős is Nánási Pál. CsaládVilmos herceg apák napja alkalmából nyílt levelet írt! Fontos dologra figyelmeztette az apákathttp://www.life.hu/csalad/20160620-vilmos-herceg-apak-napja-alkalmabol-nyilt-levelet-irt-figyelmeztette-az-apakat-hogy-fontos-a.htmlA herceg is ünnepli ezt a napot két gyermekével, és gyönyörű feleségével. Úgy gondolja azonban, ez tökéletes alkalom arra, hogy egy komolyabb témáról is beszéljünk, mégpedig a gyerekek mentális egészségéről. Család--Clintonékhoz is beugrott a gólya: Hillary és Bill lánya megszülte a második gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160620-hillary-clinton-lanya-megszulte-a-masodik-gyermeket.htmlKétszeres nagymama lett Hillary Clinton, miután lánya, Chelsea életet adott második gyermekének, Aidannek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.