Kelly Osbourne meghökkentő frizurával gálázott

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Kelly Osbourne frizura stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeblány külsejéről aztán nem lehet mondani, hogy egyhangú lenne: igen meglepő frizurával jelent meg a keddi amfAR gálán.

Kelly viszonylag egyszerű kisfeketét választott erre az alkalomra, ami tényleg remekül állt neki. De ki figyelt vajon a ruhára, amikor a frizura ellopta a show-t?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Mutatjuk közelebbről is:

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

A celeblány magára tetováltatta angolul a szolidaritás szót, emlékeztetve az embereket a pár napja történt orlandói tragédiára.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

A 31 éves lány fején, épp a másik oldalon egyébként van még egy tetoválás: a 'Stories...' felirat látható, ami Kelly ruhamárkájának a neve.

Tolvai Reni fura szadomazó ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160622-tolvai-reni-fura-szadomazo-ruhaban-pozol-legujabb-latomas-cimu-klipjeben.htmlÉrdekesnek ígérkezik Tovai Reni legújabb klipjének képi világa. Gémeskúttól a türelmes csacsin át minden lesz benne! TrendOrigoDe jó neki! Londonban shoppingol Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160621-vajna-timea-londonbol-jelentkezett-be.htmlTimi ezúttal a londoni Chinatownból jelentkezett be, és biztos, hogy a shoppingolás sem maradt el az angol fővárosban. TrendOrigoFelismered Madonnát? Már nem sokáig!http://www.life.hu/trend/20160620-madonna-enekesno-arca-nagyon-megvaltozott.htmlA popkirálynő egy újabb fotóval bizonyítja, hogy bizony már nem sokáig lehet őt felismerni. TrendOrigoAshley Graham sosem volt még ennyire szexi - Videó!http://www.life.hu/trend/20160621-36-oran-keresztul-kovettek-a-vilag-leghiresebb-plus-size-modelljet.htmlMinden szem a 28 éves Ashley Grahamre és formás idomaira szegeződik, mióta a modell a Sports Illustrated magazin hasábjain debütált. A szépség élete azóta fenekestül felfordult, most pedig egy videónak hála a nézők bekukkanthattak a pörgős életébe, no meg persze a divat világába is, legalábbis 36 óra erejéig. Trend--Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje. TrendOrigoBlake Lively ezúttal is káprázatosan szép kismamahttp://www.life.hu/trend/20160620-blake-lively-szineszno-ismet-varandos-es-nagyon-csinos.htmlA színésznő második gyermekét várja, de ez nem riasztja el attól, hogy bombacsinosan öltözködjön. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.