Szerencsére a világsztárok kedvenc fesztiválja már lezajlott, így el tudjuk lesni tőlük a legfontosabb tippeket: hogyan kell őrülten fesztiválozni. 

1. Fesztiválozz bikinifelsőben 

Lehet bármilyen dögös a pólód, akkor is a bikinifelső és a sort kombináció a legmenőbb fesztiválszett. Így bulizott a Coachella egyik legnagyobb sztárja, Alessandra Ambrosio is, aki még virágkoszorút is tett a fejére a hippistílus jegyében.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

2. Kalapban lazulni nagyon is menő 

A kalap a fesztiválokon nagyon is trendi hippistílus egyik fontos kelléke. Kendall Jenner pedig azt is bemutatta, hogy még egy tipikus cowboykalapban is jól lehet kinézni, ha egy igazán szexi blúzt veszel fel hozzá. 

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

3. A barátnődet ne hagyd otthon 

Persze, hogy akkor a legőrültebb a buli, ha a legjobb barátnőddel mész fesztiválozni, akivel tökéletesen összhangban vagytok. Jól tudják ezt a celebek is, akik rendszerint a legjobb barátnőjükkel partiznak a fesztiválokon. 

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio
Forrás: Instagram/Kendall Jenner

4. Vegyél fel bármit, ami jólesik 

A sztárok is sokkal szabadabban, bátrabban és lazábban öltözködnek, ha egy fesztiválról van szó. Kövesd te is a példájukat! Vegyél fel színeket, halmozz ékszereket, vagy válassz villantós csipkés darabokat, mint a szupermodell, Alessandra. 

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

5. Érezd magad a világ tetején 

Engedd el magad, lazíts, és érezd jól magad! Felejts el minden hétköznapi nyűgöt pár napra. Tombolj a világ tetején.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio
Fesztiválra fel!
Bohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! Olvasd el a Life.hu cikkét!