Serena Williams ilyen közönségesen még soha nem nézett ki – Heti stílusmustra

Kate Moss Irina Shayk stílusmustra Kylie Minogue Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten pompás színeket, elegáns megoldásokat és néhány túlzásba vitt outfitet láthattunk a vörös szőnyegen. A múlt hét egyik legjobbja viszont most csúnyán elbukott.

A legelegánsabbak

Laure Vandervoort színésznő és Irina Shayk modell ugyanazt a stílust képviselték, csak egyikük feketében, másikuk fehérben. Ez a csipkekombinés, hálóingszerű megoldás idén nagy trend az alkalmi vonalon is, és ezen a héten igazán jól mutatták be a sztárok, hogyan kell ezt viselni.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a választása tetszik jobban?

A legszebb színek

Kate Moss ezen a héten egy csodás pink ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Talán a heti kedvencünk is ez lett volna, ha aztán nem látjuk meg Kylie Minogue-ot ebben a gyönyörű sárga ruhakölteményben.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Eltúlzott kiegészítők

June Ambrose designer csodás fehér ruháját karakán kiegészítőkkel dobta fel. A fejdísze nem is rossz, a szemüveg viszont egy kicsit túlzás. Kate Beckinsale pedig egy hatalmas masnival jelent meg a vörös szőnyegen, ami még lehet, hogy a masnimániásoknak bejön, de a cipő színe akkor sem passzol igazán a szetthez.

Forrás: Northfoto

Kinek a választása tetszik kevésbé?

A hét legrosszabbja

Serena Williamst a múlt héten agyondicsértük csodás választásáért, ezen a héten azonban csak a legrosszabbnak járó díjat tudjuk neki odaadni, ugyanis meglehetősen közönségesre sikerült ez a kombináció.

Forrás: NORTHFOTO
Színek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát! Ezek a legszebb nyári sminkekhttp://www.life.hu/trend/20160620-legszebb-nyari-sminkek.htmlTengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Larion Oscar most elárulja, milyen sminktermékekkel készülj a nyaralásra. TrendOrigoFesztiválra fel! Válogass a bohém, laza és vagány holmik közötthttp://www.life.hu/trend/20160622-ezek-a-legdogosebb-fesztivalszettek.htmlBohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! TrendOrigo5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20160609-5-dolog-amit-soha-ne-vegyel-fel-fesztivalon.htmlIgaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek! TrendOrigoTanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől, hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--Idd magad szépre! Próbáld ki a 24 órás nagy nyári italkúráthttp://www.life.hu/trend/20160609-idd-magad-szepre-probald-ki-a-nagy-nyari-italkurat.htmlBőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csupán azon múlik, mikkel kenjük, hanem azon is, hogy belülről mikkel tápláljuk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon. Következzen a 24 órás nagy nyári italkúra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.