Sophia Loren arca, mint a babapopsi: mitől ez a nagy simaság?

műtét színésznő botox Sophia Loren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 81 éves olasz színésznő a jelek szerint nem elégedett a külsejével, így átesett pár szépészeti beavatkozáson. 

Sophia Loren csütörtökön a 38. Moszkvai Filmfesztivál megnyitóján vett részt, méghozzá egy nem is akármilyen szettben: a sztár egy földig érő pöttyös estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen. Bár a ruha mesés volt, a fotósokat inkább a színésznő kisimult arca érdekelte. A képeken jól látszik, hogy Loren fiatalos külseje nem teljesen a természetnek, hanem inkább a plasztikai sebészének köszönhető.

Forrás: NORTHFOTO/Aa
Ennyit változott a magyar fociszurkolók himnuszának anyja, Betty Lovehttp://www.life.hu/trend/20160624-igy-nezett-ki-betty-love-regen-es-igy-nez-ki-most.htmlAz egykori Soho Party együttes énekesnője, Betty Love családot alapított és asztrológiával foglalkozik. Nézd meg, mennyire megváltozott az elmúlt években! TrendOrigoFesztiválra fel! Válogass a bohém, laza és vagány holmik közötthttp://www.life.hu/trend/20160622-ezek-a-legdogosebb-fesztivalszettek.htmlBohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! TrendOrigoKelly Osbourne meghökkentő frizurával gálázotthttp://www.life.hu/trend/20160622-kelly-osbourne-meghokkento-frizuraval-jelent-meg.htmlA celeblány külsejéről aztán nem lehet mondani, hogy egyhangú lenne: igen meglepő frizurával jelent meg a keddi amfAR gálán. Trend--Találd meg a kedvencedet! Nyári ruhák 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160609-nyari-ruhak-tizezer-forint-alatt.htmlEgy jó kis ruha alapdarabnak számít nyáron. Az egyetlen „baj" vele az, hogy egy nem elég belőle. A legjobb, ha egy elegáns, egy hétköznapra való és egy strandruha is sorakozik a szekrényünkben. Szerezd be kedvenceidet 10 ezer forint alatt! TrendOrigoKecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje. TrendOrigoMicsoda nő! Cher simán letagadhatna akár 10 évet ishttp://www.life.hu/trend/20160620-cher-igazi-bombano-a-vilagsztar-70-evesen-is-nagyon-jol-nez-ki-friss-kepek.htmlA 70 éves énekesnő a korához képest fantasztikusan néz ki! A jóga a jelek szerint hatásosnak bizonyult. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.