Öt sztárotthon, ahol szívesen vakációznánk idén

Brad Pitt Oprah Winfrey Mark Wahlberg luxus P. Diddy luxusvilla ingatlan otthon nyaraló Angelina Jolie Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári kánikulát csak egy módon lehet elviselni: ha vakációzik az ember. A következőkben olyan nyári lakokat gyűjtöttünk össze, ahova szó nélkül elfogadnánk a meghívást. Te melyik sztár otthonában töltenéd a legszívesebben a nyarat?

Sean "Diddy" Combs

A rapper az East Hampton-i luxuskéglijében rengeteg sztárt látott már vendégül, itt rendezte ugyanis a híres-hírhedt "white partijait". A lélegzetelállító villa minden szegletéből káprázatos kilátás nyílik az óceánra, köszönhetően a ház üveg falainak. P. Diddy négy hálószobás villája jelenleg az ingatlanpiacon van, és új tulajdonosát keresi.

Forrás: sothebyshomes.com

Forrás: sothebyshomes.com

Forrás: sothebyshomes.com

Mark Wahlberg

Kaliforniában, egészen pontosan Beverly Hillsben található Mark Wahlbergék egykori nyári luxusbúvóhelye. Ehhez a mediterrán stílusú villához tartozik egy úszómedence, egy edzőterem és egy privát moziterem is. Csak hab a tortán, hogy ebből az egyébként is elragadó luxusotthonból csodás kilátás nyílik a közelben húzódó kanyonra.

Forrás: hiltonhyland.com

Forrás: hiltonhyland.com

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brangelináék potom 70 millió dollárért vásárolták 2008-ban ezt a grandiózus, 356 hektáros, 1600-as évekig visszanyúló francia birtokot. A telekhez nemcsak egy hatalmas ingatlan, hanem saját szőlőültetvények, olajfaligetek és erdők is tartoznak. Mr. és Mrs. Smith ebben a sűrű fákkal övezett otthonban nyugalmas, paparazzomentes életet élhet.

Forrás: Northfoto

Forrás: Northfoto

Oprah Winfrey

Oprah idén év elején 28 millió dollárért dobta piacra lenyűgöző tengerparti birtokát. Ez a kaliforniai ingatlan igazi kuriózum: tartozik hozzá egy lovarda, valamint egy avokádó- és citrusliget is. Természetbarátoknak tökéletes választás lehet!

Forrás: zillow.com

Forrás: zillow.com

Forrás: zillow.com

Will Smith

Will Smith 2009-ben vásárolta ezt a 220 négyzetméteres hawaii paradicsomot 13,5 millió dollárért. Mint minden luxusvillához, ehhez is tartozik egy medence, edzőterem, no meg egy saját partszakasz is.

Forrás: hawaiilife.com

Forrás: hawaiilife.com

Forrás: hawaiilife.com

Híres filmek hangulatos konyhái - Inspirációra felkészülni!http://www.life.hu/otthon/20160623-hires-filmek-hangulatos-konyhai.htmlEgy jó film nézése közben csak ritkán jut idő a díszletre, azaz a jelenetek színhelyére is odafigyelni, pedig egy-egy jól kitalált enteriőrből megannyi inspirációt lehet meríteni. A következőkben olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyekben nagy hangsúlyt kapott a konyha - bátran elleshetsz egy-két lakberendezési trükköt belőlük! OtthonOrigoAz Egyesült Államok kísérteties, elhagyatott városaihttp://www.life.hu/otthon/20160622-az-egyesult-allamok-kiserteties-elhagyatott-varosai.htmlAz Egyesült Államok területén számos kísérteties, kihalt település létezik. Ezekből a szellemvárosokból a lakosok kitelepültek, vagy éppen elmenekültek, és az egykor élettel teli utcák helyét romos épületek és poros utak vették át. OtthonAFPCsinosítsd ki otthonod a nyár ragyogó színeivelhttp://www.life.hu/otthon/20160621-nyari-falfestek-szin-trend.htmlVilágos színek, hamvas árnyalatok, igazi nyári életérzés - mutatjuk, hogyan csalogasd be otthonodba a nap melengető sugarait falfestékek segítségével. Otthon--Indulhat a parti - Készíts filléres dekorációt!http://www.life.hu/otthon/20160620-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-party-grinlandot-keszit.htmlMi kell egy hangulatos házibulihoz? Finom ételek, behűtött italok, no meg látványos dekoráció! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely bloggere most megmutatja, hogyan készíthetsz fillérekből mutatós girlandot. Otthon--A világ legszebb színházaihttp://www.life.hu/otthon/20160617-a-vilag-legszebb-szinhazai.htmlAz alábbi színházépületekben garantáltan nem csak az előadásra koncentrál a közönség. Ha világ körüli útra indulnál, ezeket az építészeti remekműveket mindenképpen látogasd meg. OtthonOrigoÍgy lett Bruce Willisből vendéglátós - Sztárok luxuséttermeihttp://www.life.hu/otthon/20160608-sztarok-luxus-ettermei.htmlA sztárság csúcsán sok híresség dönt úgy, hogy megkeresett millióit egy vállalkozásba fekteti be. Vannak, akik luxusszállodákat nyitnak, mások inkább a vendéglátás felé kacsingatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan luxuséttermet, amelyet hírességek alapítottak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.