A nyári kánikulát csak egy módon lehet elviselni: ha vakációzik az ember. A következőkben olyan nyári lakokat gyűjtöttünk össze, ahova szó nélkül elfogadnánk a meghívást. Te melyik sztár otthonában töltenéd a legszívesebben a nyarat?

Sean "Diddy" Combs

A rapper az East Hampton-i luxuskéglijében rengeteg sztárt látott már vendégül, itt rendezte ugyanis a híres-hírhedt "white partijait". A lélegzetelállító villa minden szegletéből káprázatos kilátás nyílik az óceánra, köszönhetően a ház üveg falainak. P. Diddy négy hálószobás villája jelenleg az ingatlanpiacon van, és új tulajdonosát keresi.

Forrás: sothebyshomes.com

 

Forrás: sothebyshomes.com

 

Forrás: sothebyshomes.com

Mark Wahlberg

Kaliforniában, egészen pontosan Beverly Hillsben található Mark Wahlbergék egykori nyári luxusbúvóhelye. Ehhez a mediterrán stílusú villához tartozik egy úszómedence, egy edzőterem és egy privát moziterem is. Csak hab a tortán, hogy ebből az egyébként is elragadó luxusotthonból csodás kilátás nyílik a közelben húzódó kanyonra. 

Forrás: hiltonhyland.com

 

Forrás: hiltonhyland.com

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brangelináék potom 70 millió dollárért vásárolták 2008-ban ezt a grandiózus, 356 hektáros, 1600-as évekig visszanyúló francia birtokot. A telekhez nemcsak egy hatalmas ingatlan, hanem saját szőlőültetvények, olajfaligetek és erdők is tartoznak. Mr. és Mrs. Smith ebben a sűrű fákkal övezett otthonban nyugalmas, paparazzomentes életet élhet.   

Forrás: Northfoto

 

Forrás: Northfoto

Oprah Winfrey

Oprah idén év elején 28 millió dollárért dobta piacra lenyűgöző tengerparti birtokát. Ez a kaliforniai ingatlan igazi kuriózum: tartozik hozzá egy lovarda, valamint egy avokádó- és citrusliget is. Természetbarátoknak tökéletes választás lehet! 

Forrás: zillow.com

 

Forrás: zillow.com

 

Forrás: zillow.com

 

Will Smith

Will Smith 2009-ben vásárolta ezt a 220 négyzetméteres hawaii paradicsomot 13,5 millió dollárért. Mint minden luxusvillához, ehhez is tartozik egy medence, edzőterem, no meg egy saját partszakasz is. 

Forrás: hawaiilife.com

 

Forrás: hawaiilife.com

 

Forrás: hawaiilife.com