Így festett 15 évesen a szépségszalonban robotoló Victoria Beckham

Forrás: Instagram/Victoria beckham -
modell szépségszalon Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dúsgazdag híresség modellmunkákkal kezdte a pályafutását, amelyek közül most egy katalógussorozat került elő. 

A The Sun magazin most egy még a ´80-as évek legvégén készült prospektusra bukkant, amelyben a 15 éves Victoria Beckham egy londoni szépség szépségakadémiát reklámoz: dolgozóként és vendégként. Arckezelkésen vesz részt, masszíroz stb., - a képeket ide kattintva megnézheted. Mi biztosan nem ismertünk volna rá.

Forrás: Instagram/Victoria beckham

Serena Williams ilyen közönségesen még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160624-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-moss-kylie-minogue-irina-shayk-serena-williams.htmlEzen a héten pompás színeket, elegáns megoldásokat és néhány túlzásba vitt outfitet láthattunk a vörös szőnyegen. A múlt hét egyik legjobbja viszont most csúnyán elbukott. TrendAFPPalvin Barbi mellbimbóit nem lehet nem észrevennihttp://www.life.hu/trend/20160625-palvin-barbi-mellbimboit-nem-lehet-nem-eszrevenni.htmlSzinte nincs olyan kép, amin a magyar szupermodell ne lenne gyönyörű, de amit legutóbb feltöltött az Instájára, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. TrendOrigoEsküvői fotót posztolt a nádszálvékony Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20160625-eskuvoi-fotot-posztolt-a-nadszalvekony-gaspar-evelin.htmlNem csak az alakja, de az ízlése is egyre jobb Gáspár Evelinnek. A celebcsemete ruhája ezúttal telitalálat. TrendOrigoSerena Williams ilyen közönségesen még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160624-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-moss-kylie-minogue-irina-shayk-serena-williams.htmlEzen a héten pompás színeket, elegáns megoldásokat és néhány túlzásba vitt outfitet láthattunk a vörös szőnyegen. A múlt hét egyik legjobbja viszont most csúnyán elbukott. TrendAFPJennifer Aniston New York-ban sétáltatta meg mellbimbóithttp://www.life.hu/trend/20160624-jennifer-aniston-new-yorkban-setalgatott-melltarto-nelkul.htmlJennifer Aniston nem elkötelezett híve a melltartó viselésének - a minap New York-nak mutatta meg tökéletes melleit. Trend--Színek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.