Imádnivaló! Chrissy Teigen és John Legend kislánya hihetetlenül aranyos

Chrissy Teigen kislány John Legend gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Legend biztos azon van, hogy minél több gyönyörű nő vegye őt körül. Eddig nagyon jól halad, ugyanis kislánya tündéri!

Néhány hónappal ezelőtt, április 14-én látott napvilágot Chrissy Teigen és John Legend első közös gyermeke igaz hajasbabaként. Akkor még váratták a rajongóikat, nem mutatták meg egyből követőiknek a csöppséget. A büszke apuka azonban nem bírta sokáig, és néhány nappal később megosztotta az első képet a kislányról, azóta pedig John Legend megállíthatatlan, ha fényképekről van szó.

Forrás: Instagram/John Legend

Chrissy Teigen közösségi oldala is egyre több cuki képet tartalmaz. Már szoptatós fotót is posztolt, és most újabb képeket láthatunk meg kislányáról.

Forrás: Instagram/Chrissy Teigen
A hónap témája - Müller Péter: "A jelenlegi fenyegető világválság egy több ezer esztendős, és ma már veszedelmes férfi világuralom csődje"http://www.life.hu/csalad/20160526-muller-peter-junius-honap-temaja-a-ferfi-noi-egyenjogusag-a-ferfi-noi-principium.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Család--Halálos asszonyok (18+)http://www.life.hu/csalad/20160623-gyilkos-edesanyak-akik-a-sajat-gyerekuket-oltek-meg.htmlGyöngédség, megértés, szeretet helyett bosszú, kegyetlenség és hidegvérű gyilkosság. Az alábbi nők nem kímélték sem családtagjukat, sem szerelmüket, sem jó barátjukat. A következő történeteket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. CsaládOrigoRubint Réka dekoltázsán minden szem megakadhttp://www.life.hu/csalad/20160626-rubint-reka-dekoltazsan-minden-szem-megakad-csaladjaval-hajokazik.htmlDélelőtt még edzést tartott, délutánra azonban sietett haza a családjához Rubint Réka, hogy együtt kiruccanjanak kicsit. A vízi kirándulás szemmel láthatóan jól telik. CsaládOrigoFésűs Nelly: "Tudni kell elengedni a másikat"http://www.life.hu/csalad/20160626-fesus-nelly-parkapcsolatarol-vajto-lajossal.htmlFésűs Nelly boldog családanya, azt mondja, szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy úgy él, ahogyan mindig is szeretett volna. Arról is beszélt, miként vélekedik a párkapcsolatokról. Család--Néha még a cuki állatok is savanyú arcot vágnak, ha az anyaságról van szóhttp://www.life.hu/csalad/20160626-neha-az-edes-cicak-es-kutyak-is-savanyu-arcot-vagnak-ha-az-anyasagrol-van-szo.htmlAz órát bámulod, remélve, hogy lassan hazaér a párod, mert kikészítettek a gyerekek... Türelmetlen vagy, és semmi másra nem vágysz, csak egy jó meleg fürdőre, és egy kiadós alvásra... Mindeközben a csemetéd csak sír, ordít, toporzékol... Ne aggódj, ettől még nem vagy rossz anya, csak rossz napod van, ráadásul nem csak velünk, emberekkel esik meg ilyesmi. Íme, 10 állat, amint éppen totálisan átérzik a helyzetedet! Család--Nicolas Cage elválik a feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20160626-nicolas-cage-elvalik-a-felesegetol.htmlVálságba került Nicolas Cage és felesége, Alice Kim házassága, és úgy néz ki, hogy 12 év után elválnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.