Naná, hogy mindenki verőfényes napsütésben szeret a legjobban fesztiválozni, de sajnos nem mi alakítjuk az időjárást, így néhanapján egy jó nagy vihar beleszólhat a terveinkbe. De ekkor sem kell megijedni, csak készülni kell előre.

A dagonyában is iszonyatosan jó bulit lehet csapni, ha nem a flip flopban kell a sárban ugrálnod.

De ha már van egy jó kis gumicsizmád, máris folytatódhat a partizás.

Ehhez ma már nem kell feltétlenül a munkavédelmi boltba menni, az elmúlt években ugyanis megjelentek a dizájnerdarabok, amelyek könnyen beilleszthetők a fesztiválszettedbe.

1. Helly Hansen Playersroom 16 999 forint 2. Deichmann 5990 forint 3. Hunter 125 font (Asos) 4. Bon Prix 8999 forint 5. Deichmann 5990 forint 6. Helly Hansen Playersroom 26 999 forint 7. Puma Playersroom 12 999 forint

 

5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválra
Igaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek!

Mivel esernyővel nem igazán lenne praktikus kerülgetni az embereket és tombolni a színpad előtt, ezért a gumicsizma mellé mindenképpen szerezz be egy esőkabátot is.  Állítsd magad mellé az elemeket, a sarat, a tócsákat és a zuhogó esőt tedd barátokká. 

1. H&M 14 990 forint 2. H&M 8990 forint 3. Asos 45 font 4. Decathlon 8990 forint 5. Zsiemankaje 12 000 forint

 

Ők a fesztiválok legdögösebb magyar sztárjai! Lesd el a stílusukat!
A fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. Olvasd el a Life.hu cikkét!