Ma van Kucsera Gábor és Tápai Szabina nagy napja

Forrás: Marton Szilvia -
boldogság esküvő házasság Tápai Szabina Kucsera Gábor család szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor szerelme egyszer hosszabb időre megszakadt, de kapcsolatuk második fejezete úgy tűnik egy életre szól. 

Gábor és Szabina ma ünneplik 3. házassági évfordulójat. Tartalmas három évet tudhatnak maguk mögött, hiszen Szabina az esküvő napján már szíve alatt hordta a kis Benit, aki azóta igazi kispasivá cseperedett. Szabina és Gábor kapcsolatának eleje igen viharosra sikerült, meg is szakadt egy időre. Szabina többször fogalmazott úgy, hogy azóta számítja a közös életüket, mióta újra egymásra találtak. A múlt sérelmeit elfelejtették, tiszta lappal, boldog családként kezdtek új életet. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor
A hónap témája - Müller Péter: "A jelenlegi fenyegető világválság egy több ezer esztendős, és ma már veszedelmes férfi világuralom csődje"http://www.life.hu/csalad/20160526-muller-peter-junius-honap-temaja-a-ferfi-noi-egyenjogusag-a-ferfi-noi-principium.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Család--A legfinomabb medvehagymás receptek egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20160308-a-legfinomabb-medvehagymas-receptek-egy-helyen-fasirt-leves-es-pogacsa.htmlA melengető napsugarak mellett a medvehagymáért vagyunk leginkább hálásak márciusban. Tegye fel a kezét, aki nem szereti ezt az isteni növényt, amelyet talán a legtöbbféleképpen tudunk a konyhában felhasználni. Kezdődik a szezonja, íme, a Life.hu kipróbált, kedvenc és megunhatatlan receptjei. Család--Hatalmasat nőtt Mel B lánya, Phoenix Chi Gulzar http://www.life.hu/csalad/20151120-hatalmasat-nott-mel-b-lanya-phoenix-chi-gulzar.htmlAz egykori Spice Girls markáns hangú énekesnője kirobbanó formában van. Néhány hete 16 éves lányával pózolt a vörös szőnyegen. Család--Gyermeke lesz Az Éhezők viadala sztárjának, Sam Claflinnakhttp://www.life.hu/csalad/20151107-gyermeke-lesz-az-ehezok-viadala-sztarjanak-sam-claflinnak.htmlAz éhezők viadala Finnick Odairje, Sam Claflin és felesége első közös gyermeküket várják. Család--Vilmos előtt más is megkérte Katalin kezét - újabb titok derült ki a királyi családrólhttp://www.life.hu/csalad/20151031-vilmos-elott-mas-rupert-finch-is-megkerte-katalin-kezet-ujabb-titok-derult-ki-a-kiralyi-csaladrol.htmlKiderült: Vilmos herceg előtt más is megkérte Katalin kezét. Íme, a részletek.Család--Liptai Claudia összeköltözött szerelmévelhttp://www.life.hu/csalad/20151031-liptai-claudia-osszekoltozott-szerelmevel-pataki-adam-cukrasszal.htmlMár hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.