Borzalmas drámába torkollott egy hétvégi családi összejövetel Texasban. Az anya megölte mindkét lányát, a férje épphogy megúszta a nő ámokfutását.

Csendes családi övezetben történt egy borzalmas tragédia Texasban. A 42 éves anya meghívta magához gyermekeit, majd kivégezte őket. Mindenki értetlenül áll az eset előtt, hiszen az anya mindig is istenítette lányait.

Christy SheatsForrás: Facebook/Christy Sheats

A 42 éves Christy Sheats, két gyermeke és férje a családi ház nappalijában gyűltek össze, ahol egyelőre ismeretlen okokból elborult a nő agya, és lelőtte lányait. A 17 éves Madison, és a 22 éves Taylor is ki tudott menekülni apjukkal együtt, de az anyjuk követte őket. A fiatalabb lány a ház előtt összeesett, az anyja pedig beleeresztette a végzetes lövést, majd a többiek üldözésébe kezdett. Az apa, a 45 éves Jason életét egy szomszéd mentette meg, aki beengedte a házába, Taylort kórházba szállították, de belehalt sérüléseibe. A rendőrség kiérkezésekor a nő még mindig szorongatta a fegyvert, el sem akarta engedni, ezért a hatóságok emberei lelőtték az elborult agyú anyát.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Később kiderült, hogy a 42 éves Christy Sheats és férje csak nemrég békültek ki, és pénteken ünnepelték volna Jason születésnapját, de az összejövetelből hamar veszekedés kerekedett, aminek a vége ez a borzalmas tragédia lett. A férj sérülések nélkül élte túl a szörnyűséget, de jelenleg kórházban kezelik az átélt traumák miatt - írja a Daily Mail.