Soma: „Nem tartom jónak a 40 feletti szülést"

életkor terhesség szülés genetika Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szerint, manapság kitolódott az életkor, egy 65 éves ember, már középkorúnak számít. Ám Soma a 40 feletti szülést ennek ellenére nem támogatja.

Soma szerint, inkább a férfiakat érinti a középkorúak válsága, hiszen a nők képzik magukat és gyakran fordulnak az önismeret felé, ami sokat segít. Ám, a nőknél a szülés az, ami véleménye szerint korhatárhoz van kötve.

„Annyira kitolódott az életkor, hogy ma egy stramm, sportos 65 éves, középkorúnak számít, aki előtt évtizedek vannak. 40 és 50 között, a nők elkezdik képezni magukat és élvezni az életet" – fejtette ki az énekesnő és hozzátette, a szüléssel nem kellene várniuk a nőknek.

„21 és 42 közötti időszakban kellene gyereket szülni, de nem tartom jónak a 40 feletti szülést, mert még nem tart ott sem a tudtat, sem a genetika, sem test, hogy optimális lenne 40 fölött szülni" – magyarázta Soma.

Egyetértesz Somával?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.