Tarján Zsófia frizura Hernádi Judit HoneyBeast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hernádi Judit lányát mindenki a Honeybeastből ismeri. Tarján Zsófi anno rövid barna frizurát viselt, ma már rá sem ismerni az énekesnőre, hosszú szőke fürtjeivel.

A 2014-es A Dalban is induló zenekar énekesnője alaposan átalakult. Nem is hinnéd, de tényleg ennyit számít a frizura.

Forrás: TV2
Vágódj be a párod szüleinél a sminkeddel ishttp://www.life.hu/trend/20160629-vagodj-be-a-parod-szuleinel-a-sminkeddel-is.htmlA párod szüleivel való első találkozás bizony nagy alkalom, amikor biztosan a legjobb formádat szeretnéd hozni. Fogadd meg Várady Polett sminktippjeit, és hódítsd meg a szülőket is! Trend--A 10 legszexibb celebnő, aki kopaszsággal sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20160629-hollywoodi-celebnok-akik-kiprobaltak-a-kopaszagot.htmlHollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadául elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. Trend--Szerezd be olcsón a nyár legdögösebb sminkcuccaithttp://www.life.hu/trend/20160629-szuper-sminkek-nyarra-amiket-be-kell-szerezned.htmlVégre itt a nyár, amikor kicsit elengedhetjük a fantáziánkat a sminkek terén is. Jönnek a nyaralások, a fesztiválok, amikor sokkal bátrabban használunk színeket és erősebb sminkeket. De arra is érdemes figyelni a nyári sminkek beszerzésénél, hogy könnyű textúrájú legyen, és amiből lehet, vízállót vegyünk. Trend--10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunkhttp://www.life.hu/trend/20160628-stilusleckek-amiket-a-szex-es-new-yorkbol-tanultunk.htmlKözel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. Trend--Madonna lánya a jelek szerint nincs jóban a borotvával: vicces fotó! http://www.life.hu/trend/20160629-lourdes-leon-nem-szeret-borotvalkozni-a-fiatal-lany-melltarto-nelkul-mutatkozott.htmlMár most könnyű megjósolni, hogy Madonna lánya, a 19 éves Lourdes épp olyan lázadó lesz, mint popkirálynő édesanyja. Trend--Pirner Alma szexi dekoltázsától eltátod a szádhttp://www.life.hu/trend/20160629-pirner-alma-rudtancos-szexi-dekoltazsat-kisfia-dedelgetese-kozben-villantotta-meg.htmlA rúdtáncos huncutul odabújt kisfiához, bikinijének köszönhetően pedig szemügyre vehettük a bájait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.