Julia Roberts feneke láttán leesett az állunk: narancsbőr a köbön!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison -
színésznő Julia Roberts narancsbőr test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nő sztárját Hawaii egyik mesés tengerpartján kapták lencsevégre, ahol férjével, Danny Moderrel töltötte jól megérdemelt pihenését. 

Julia Roberts lassan betölti az ötödik X-et. A sztár most sem panaszkodhat, hiszen még ma is bátran versenyezhetne egy húszévessel, ám az alakjában vannak kivetnivalók. A narancsbőr a jelek szerint nem válogat, így a sztárhölgyeknek éppúgy gondot okoz, mint a legtöbb nőnek. Ez a helyzet Julia Robertsszel is, aki kissé elengedte magát az utóbbi hónapokban.

Számolj le a narancsbőrrel! Filléres praktikák

A narancsbőr minden nő legősibb ellensége, a mozgásszegény élet, a nem megfelelő táplálkozás, vagy éppen genetikai okok miatt alakul ki. De hogyan kell megküzdeni a narancsbőrrel, ráadásul költséghatékony módon? Most eláruljuk!
Elképesztő változás! Ez történik egy hónap futás után!http://www.life.hu/ez-zsir/20160629-kihivas-eve-juniusban-minden-nap-futok-fel-orat-kulonleges-tapasztaltok.htmlNem volt bennem egy cseppnyi félelem sem, amikor rábólintottam a júniusi kihívásra. Mindennap fél óra futás? Ugyan már! Persze, ez a nagy fellángolás hamar elillant, pedig rutinos futónak tartom magam. Voltak megingások, de büszke vagyok a teljesítményemre. Ha egy olcsó és több testrészt is átmozgató spotra vágysz, akkor a futás a te Joker kártyád! Ez Zsír!--Készen állsz a következő kihívásra? Július a gyümölcsevés hónapja!http://www.life.hu/ez-zsir/20160629-julius-a-gyumolcseves-honapja-a-kihivas-eveben.htmlA futás hónapja után a július a gyümölcsevés próbája lesz, a kihívás évének következő megmérettetése ugyanis arról szól, hogy mindennap együnk gyümölcsöt. Ez Zsír!--Bata Szilvia világbajnok fitneszmodell: "Alázat, felkészültség és akaraterő nélkül nem megy"http://www.life.hu/ez-zsir/20160628-bata-szilvia-fitneszmodell-beszelt-a-versenyzesrol-es-eletmodjarol.htmlA 23 éves Bata Szilvia fiatal kora ellenére rengeteg eredményt tud már felmutatni. Nem is csoda, hiszen alázat, felkészültség és akaraterő jellemzi Szilvi hozzáállását, ráadásul rengetegen támogatják, többek között a párja is, hogy a legjobbat hozhassa ki magából. Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 77.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160623-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-77-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Ezzel a 3 trükkel felveheted a harcot a narancsbőr ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160624-5-tipp-hogy-orokre-eluzd-a-narancsbort.htmlKevés olyan szerencsés nő létezik, aki ne küzdene a narancsbőrrel. Ez a téma nyáron még aktuálisabb, mint az év bármely időszakában, így nem árt kicsit foglalkozni vele. Ez Zsír!--Nem bírnak leállni a szuperterhes jógázó bámulásával az emberekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160622-nem-birnak-leallni-a-szuperterhes-saranlux-wah-wunjina-jogazo-bamulasaval-az-emberek.htmlElső gyermekét várja a Saranlux "Wah" Wunjina jógaoktató, aki várandóssága alatt sem hagyott fel az imádott testmozgással, sőt! Hatalmas pocakkal végzi a gyakorlatokat, az emberek pedig megőrülnek érte. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.