Az édesanyát lekövérezték a konditeremben: kőkemény izmokkal vágott vissza

Forrás: Instagram -
édesanya edző megalázó konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durván visszavágott a kétgyermekes anyuka, aki miután lemerészkedett a konditerembe, az edző a fejéhez vágta, hogy kövér. De a kritikát inkább az előnyére fordította, most pedig csodás testtel büszkélkedhet.

Zsíros ételek, szénhidrát a négyzeten - a 26 éves Katie Summers 100 kilós volt, amikor megelégelte, hogy a szülés és az egészségtelen táplálkozás nyomot hagyott a testén. Ám egy közeli konditerembe belépve éles kritika érte:

az egyik edző lekövérezte.

Forrás: Instagram

Természetesen, mint a legtöbb nőt, Katie-t is szíven ütötte a megjegyzés, aztán gondolt egyet, felvette a kesztyűt, és inkább motivációként fogta fel.

Forrás: Instagram

Két kicsi gyermeke, az 5 éves lánya és 3 éves fia mellett Katie betartotta a diétát és a rendszeresen edzett, sőt, 2015-ben még egy testépítő versenyen is részt vett és szép eredményt ért el - számolt be a Daily Mail.

Forrás: Instagram

Az dögös édesanyára alig lehet ráismerni teljes átalakulása után!

A duci nő már most 220 kilós, de célja, hogy ő legyen a világ leghusisabb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160629-a-duci-no-mar-most-220-kilos-de-fejebe-vette-hogy-o-lesz-a-vilag-leghusisabb-noje.htmlBobbi-Jo Westley több, mint 220 kiló, már a mozgás is nehezésre esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa. Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét.Ez Zsír!--Észbontóan szexi a 6 gyerekes anyuka, Rosie Luikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160629-rosie-luik-6-gyerek-utan-is-nagyon-szexi.htmlRosie Luikról senki sem mondaná meg, hogy 6 gyerek édesanyja. A szőke lány tinédszereket meghazudtoló kockás hassal rendelkezik. Ez Zsír!OrigoHihetetlen fogyás! Dombóvári István már 36 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160621-dombovari-istvan-mar-36-kilotol-szabadult-meg.htmlAz egyik kedvenc stand up-osunk immár 36 kilóval könnyebben áll ki a színpadra. Bár Dombóvári István már 100 kilót sem nyom, de a célját még nem érte el. Ez Zsír!--Elképesztő, mennyit fogyott a valóságshow szépsége - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160616-kritikusai-azt-hittek-gyorsan-visszahizik-a-valosagshow-sztarja-de-nem-lett-igazuk.htmlA népszerű brit reality, a The Geordie Shore sztárja pár éve még nem vonzotta annyira a tekinteteket mint most, de minden megváltozott, amikor ledobott 20 kilót. Kritikusai biztosra vették, hogy a lány a jojó effektus áldozata lesz, de Charlotte Crosby keményen rájuk cáfolt. Ez Zsír!OrigoAz egész élete az étele volt: katonai diétával sikerült lefogynia a 120 kilós lánynakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-katonai-dietaval-sikerult-lefogynia-a-120-kilos-lanynak.htmlAz egykor 120 kilós lány napi 4000 kalóriával tömte magát, de a fogyókúra mellett döntött és egy év alatt negyvenöt kilótól szabadult meg egy speciális, katonai étrendnek köszönhetően. Ez Zsír!ThinkstockJean-Claude Van Damme lányának hasán sajtot lehet reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-jean-claude-van-damme-lanyanak-a-hasan-sajtot-lehet-reszelni.htmlNagyon valószínű, hogy Bianca Bree-nek edzésmódszerekért és egészséges életmód-tanácsokért sem kellett a szomszédba mennie, apjának, Jean-Claude Van Damme-nak és fitnesslady anyjának hála. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.