fesztivál Mariah Carey énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey mostanában dögösebb, mint az utóbbi években bármikor. Ám a legutóbbi fellépésén viselt szettje egy az egyben Jennifer Lopez szuperszexi fellépőruháira emlékeztet bennünket. 

A dívának mostanában nem lehet oka panaszra: Mariah az ausztrál multimilliomos, James Packer jegyese, és rengeteg fellépése van - vagyonát körülbelül 500 millió dollárra becsülik.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

A popsztár szombat este tényleg odatette magát az Essence Fesztiválon, New Orleansban - őrületesen szexi volt a szípadon az ezüst dresszében. A fotókat a Daily Mail-re kattintva meg is nézheted. A ruha egyébként nagyon cseles volt: egészen a füldig ért, viszont teljesen fel is volt sliccelve, így Mariah megmutathatta, milyen bomba formában van.

Bennünket azért kicsit a díva egész megjelenése emlékeztetett Lopez kisasszonyra, aki szintén imádja a színpadon a csillogó, ezüst holmikat és azt, ha minél többet mutathat meg magából...

JLo idén januárban, Las Vegasban Forrás: AFP
Hogy lehet, hogy neki minden jól áll? Íme Tücsi, a bikinikirálynőhttp://www.life.hu/trend/20160703-tucsi-aryee-claudia-dedei-bikiniben-fotokon-a-szexi-fiatal-lany.htmlTücsinek már nem kell a bikinialakján dolgoznia: a műsorvezető egyszerűen tökéletesen fest, és fürdőruha választásban sem tud hibázni. Íme, a bizonyíték!TrendOrigoEzeknek a nőknek a legalacsonyabb az önbizalma: 80 százalék gyűlöli a testéthttp://www.life.hu/trend/20160702-a-brit-nok-onbizalma-a-legalacsonyabb-80-szazalek-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás szerint a brit nők azok, akik a világon a legkevésbé elégedettek a külsejükkel: konkrétan 80 százalékuknak nem tetszik az, amit a tükörben látnak.Trend--Jennifer Aniston mellbimbói szinte átszakítják a lenge ruhácskájáthttp://www.life.hu/trend/20160701-jennifer-aniston-mellbimboi-szinte-atszakitjak-a-lenge-ruhacskajat.htmlA színésznő merész megjelenésével ismét csak tudatta a világgal: 47 évesen is lehet valaki hiperszexi. Trend--Csinos nyári lábbelik a legjobb áronhttp://www.life.hu/trend/20160630-szerezd-be-olcson-a-nyari-labbeliket.htmlKülönleges eseményre készülsz, vagy éppen most szántad rá magad, hogy lecseréld tavaly vásárolt kedvenc nyári cipődet? Szerezd be legjobb áron az új kedvenceidet! Vásárlásra fel! TrendOrigo5+1 legdurvább hiba, amit a lábad borotválása közben elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20160630-a-legdurvabb-hibak-amiket-labborotvalas-kozben-elkovethetsz-1.htmlIgaz, hogy mindig szeretjük pihe-puhán tartani lábainkat, de különösen igaz ez nyáron, amikor nap mint nap kitesszük őket férfiak százainak tekintete elé. De melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben? Most eláruljuk! Trend--Vágódj be a párod szüleinél a sminkeddel ishttp://www.life.hu/trend/20160629-vagodj-be-a-parod-szuleinel-a-sminkeddel-is.htmlA párod szüleivel való első találkozás bizony nagy alkalom, amikor biztosan a legjobb formádat szeretnéd hozni. Fogadd meg Várady Polett sminktippjeit, és hódítsd meg a szülőket is! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.