Láttad már a magyar válogatott focisták kislányait? Itt megnézheted őket!

magyar válogatott Elek Ákos videó focista kislány Juhász Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juhász Roland, Priskin Tamás és Elek Ákos igazi lányos apukák. Imádják a gyermekeiket, és erről bátran beszélnek a kamerák előtt is. 

"Szép volt fiúk" - hangzott több ezer ember szájából ez a mondat múlt hét szerdán, a magyar válogatott hivatalos buliján. Az Eb után azonban mindenki megpihent egy kicsit: Juhász és Németh Krisztián Berlinben a Coldplay koncertjén tomboltak, a csapat többi tagja pedig a családjukkal töltötte a hétvégét. Nézd meg, milyen édes gyerekeik vannak a játékosoknak, a videóból pedig még az is kiderül, hogy Dzsudzsák Balázs a válogatott melyik tagjával bulizott Budapesten.

Micsoda hős! Király Gábor elképesztő dolgot tett a magyar válogatottért

Talán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig.

Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160704-blake-lively-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat.htmlA színésznő második gyermekét várja, és akárcsak az első terhessége alatt, most is szuper formában van. Család--Globális népirtás a kötelező védőoltások segítségével? - Interjú dr. Novák Hunorralhttp://www.life.hu/csalad/20160630-interju-dr-novak-hunorral-a-kotelezo-vedooltasokrol-es-oltasellenessegrol.htmlMagyarország különleges helyet foglal el Európában. Míg nálunk a gyermekkori védőoltások kötelezőek, addig a kontinens legtöbb országában mindössze ajánlott vakcinák vannak. Az ajánlások pedig országról országra változóak. A hazai oltási rendszert a szakmai szervezetek jónak látják, és a WHO megállapítása szerint az úgynevezett átoltottság, azaz a beoltottak aránya Magyarországon kiemelkedően magas. Mégis: egyre több az olyan szülő - hazánkban és a világ más országaiban is -, akik kritikusak a vakcinák biztonságosságával kapcsolatban. CsaládOrigoElképesztő! Ötösikreknek adott életet egy nő http://www.life.hu/csalad/20160630-harom-fiut-es-ket-kislanyt-hozott-a-vilagra-egy-no-otosikrek-elkepeszto-szules.htmlA nő a kórházban tudta meg, hogy öt gyermekkel várandós. A csöppségek és az édesanya is jól vannak. CsaládOrigoGönczi Gábor részleteket árult el gyermeke születésérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160630-gonczi-gabor-elarult-reszleteket-a-gyermeke-oszi-szuleteserol.htmlA Tények műsorvezetője májusban jelentette be a csodálatos hírt: párja kisbabát vár, Gábor pedig elárult néhány részletet a születésről. Család--Tragédia: mindkét lányát agyonlőtte az elborult anya! (18+)http://www.life.hu/csalad/20160628-mindket-lanyat-agyonlotte-az-elborult-agyu-anya-a-42-eves-christy-sheats.htmlBorzalmas drámába torkollott egy hétvégi családi összejövetel Texasban. Az anya megölte mindkét lányát, a férje épphogy megúszta a nő ámokfutását. CsaládOrigoVámos Erika összetört: A TV2 műsorvezetője hiába küzd az örökbefogadásérthttp://www.life.hu/csalad/20160628-vamos-erika-a-tv2-musorvezetoje-nem-fogadhat-orokbe-a-gyermek-bortonviselt-apja-nem-mond-le-a.htmlA TV2 műsorvezetője évek óta próbálkozik az örökbefogadással, de a küzdelem hiábavalónak tűnik. Már ő maga is beletörődött, hogy nem lesz édesanya. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.