Na ne! Amal Clooney laza nyári ruhában és saruban is igazi istennő!

Forrás: AFP/Valerie Macon -
George Clooney nyári ruha Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is tudtuk, hogy Amal Clooney ízlése hibátlan, pláne, ha elegáns szettekről van szó. Most azonban bebizonyosodott, hogy egy könnyű, nyári ruhában és saruban is igazi sztárfeleség. 

A Clooney házaspártezúttal is kedvenc helyükön, a Como-i tónál kapták lencsevégre. Ám Amal az estélyi vagy a kosztüm helyett ezúttal egy színes, nyári maxiruhát és lapos talpú szandált viselt, és így is remekül festett. A róla készült képeket a Daily Mail-en megnézheted.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Persze mondhatnánk, könnyű annak, aki még nyári ruhában is Valentinótól választ, Amal azonban nemcsak hordja, de viseli is ezeket a mesés holmikat!

Stílust teremtettek – Ők Párizs legnagyobb divatikonjai!http://www.life.hu/trend/20160705-coco-chanel-christian-dior-es-yves-saint-laurent-parizs-legnagyobb-divatikonjai.htmlMerészség, a konvenciókon való túllépés, stílusteremtés – ez jellemzi azokat a nagy tervezőket, akik a 20. században átírták a divat történelmét. Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent mind nagy hatású tervezők, akiknek a neve összeforrt Párizzsal. Trend--Sztárdömping a párizsi Versace show-nhttp://www.life.hu/trend/20160705-rengeteg-sztar-ott-volt-a-parizsi-versace-couture-divatbemutaton.htmlNem csak a közönség soraiban, de a kifutón is a legnagyobbak vonultak a 2016-os őszi trendeket bemutató Atelier Versace Couture divatshow-n. Trend--Nyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatábahttp://www.life.hu/trend/20160704-probald-ki-a-nyar-legjobb-illatait.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigoBódi Sylvi megérne néhány ajtócsapkodást - Überdögöshttp://www.life.hu/trend/20160703-bodi-sylvi-dogos-szexi-dekoltazzsal.htmlBódi Sylvi kiválóan ért ahhoz, hogy akkor is szinte pucérnak tűnjön, ha tetőtől talpig fel van öltözve. TrendOrigoSzexi! Szülés után dobták le a textilt az újdonsült anyukákhttp://www.life.hu/trend/20160703-szexi-fotosorozat-ujdonsult-edesanyakrol-igy-neznek-ki-szules-utan-foto.htmlA várandósság az élet egyik legszebb eseménye. Egy külföldi portál két kismamának most megmutatta, hogy a terhesség után is lehet valaki szexi. TrendOrigoKaty Perry csontvázjelmezben rémisztgetett - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160701-heti-stilusmustra-szerepel-benne-paris-hilton-mischa-barton-katy-perry.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.