Csajos estére készültök? Így sminkelj!

csajok dögös szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csajos estére készültök a barátnőiddel? Készíts hozzá szuper sminket, és élvezd ki a szabadtéri bulikat! Fogadd meg Várady Polett tippjeit!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! A világ legdögösebb anyukái és lányaikhttp://www.life.hu/trend/20160701-ok-a-vilag-legszebb-anya-lanya-parosai.htmlA világ legszebb női szinte már mind anyukák. Néhányuk lányai pedig már igencsak megnőttek, és láthatóan még édesanyjukat is túlszárnyalják szépségükkel! Nézzük, kik manapság a legszebb anya-lánya párosok. Trend--Stílust teremtettek – Ők Párizs legnagyobb divatikonjai!http://www.life.hu/trend/20160705-coco-chanel-christian-dior-es-yves-saint-laurent-parizs-legnagyobb-divatikonjai.htmlMerészség, a konvenciókon való túllépés, stílusteremtés – ez jellemzi azokat a nagy tervezőket, akik a 20. században átírták a divat történelmét. Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent mind nagy hatású tervezők, akiknek a neve összeforrt Párizzsal. Trend--Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hőseihttp://www.life.hu/trend/20160704-melanie-gaydos-winnie-harlow-madeline-stuart-es-shaun-ross-betegseggel-rendellenesseggel.htmlSzerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők! TrendOrigoNyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatábahttp://www.life.hu/trend/20160704-probald-ki-a-nyar-legjobb-illatait.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigo5+1 legdurvább hiba, amit a lábad borotválása közben elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20160630-a-legdurvabb-hibak-amiket-labborotvalas-kozben-elkovethetsz-1.htmlIgaz, hogy mindig szeretjük pihe-puhán tartani lábainkat, de különösen igaz ez nyáron, amikor nap mint nap kitesszük őket férfiak százainak tekintete elé. De melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben? Most eláruljuk! Trend--A 10 legszexibb celebnő, aki kopaszsággal sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20160629-hollywoodi-celebnok-akik-kiprobaltak-a-kopaszagot.htmlHollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.