Férjhez ment Ciara, akinek Jennifer Hudson volt a koszorúslánya

Forrás: Instagram/Ciara -
esküvő Ciara Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka az olyan esküvő, ahol az ara és a koszorúslány is világsztár.

Ciara, a közkedvelt énekesnő férjhez ment, a koszorúslánya pedig egyik legkedvesebb barátnője, Jennifer Hudson volt. Az énekes-színésznő barackszínbe bújt Ciara kedvéért, és bár szokatlan ez a színválasztás, de barna bőréhez remekül passzolt ez az élénk árnyalat.

Jennifer Hudson Forrás: Instagram/iamjhud

Az esküvő legszebbje mégsem a nádszál vékonyra fogyott jennifer, hanem a menyasszony Ciara volt: a fűzős, csipke menyasszonyi ruha káprázatosan állt rajta.

Forrás: Instagram/Ciara
Sosem látott fotón Diana hercegnő menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20160702-sosem-latott-foton-diana-hercegno-menyasszonyi-ruhaja.htmlDiana hercegnő eleganciáját, visszafogott, klasszikus stílusát a mai napig csodáljuk. Az esküvői ruhájában azonban olyan volt a hercegnő, mintha egy tündérmeséből lépett volna ki. TrendAFPTündöklően szép menyasszony Nádai Anikóhttp://www.life.hu/trend/20160603-tundokloen-szep-menyasszony-nadai-aniko.htmlA gyönyörű műsorvezetőnő titokban feleségül ment szerelméhez? Vagy csak esküvői ruháját próbálgatja? Annyi biztos, hogy Nádai Anikó remekül néz ki. TrendOrigoGyönyörű menyasszony lesz Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160325-zimany-linda-modell-gyonyoru-menyasszony-lesz.htmlA csinos szőke modell, menyasszonyi ruhapróbán járt, és igencsak jól álltak neki a csodaszép ruhaköltemények. Trend--Kocsis Korinna gyönyörű menyasszony letthttp://www.life.hu/trend/20160120-kocsis-korinna-modell-gyonyoru-menyasszony-lett.htmlA modell álomszép ruhakölteményben pózolt, és megmutatta, milyen egy szexi menyasszony. Trend--Pocakos menyasszony lesz Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20151104-pasztor-anna-enekesno-terhesen-menyasszonyi-ruhaban-fog-vonulni-a-kifuton.htmlMenyasszonyi ruhában, ám igazi rockerként készül az Anna and the Barbies énekesnője egy novemberi divatbemutatóra, ahol nem egyedül, hanem kislányával a pocakjában lép a kifutóra. Trend--A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!http://www.life.hu/trend/20151110-a-csipkes-menyasszonyi-ruha-lesz-2016-trendje.htmlGondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.