Igazi díva lett Paris Hilton - a popsiját azért megmutatta!

Forrás: NORTHFOTO/Neil Warner/KGC Photo Agency LLP/Kgc-195 -
fashion week Paris Hilton ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé szokatlan szerelésben gálázott szerda este Paris Hilton. 

A 35 éves örökösnő a Louis Vuitton Art Of Giving Love bálon jelent meg Párizsban. Tőle szokatlan módon azonban kifejezetten csinos ruhát választott, aminek dekoltázs és derékrészét egyenesen imádtuk! Az pedig külön pluszpont a celeblánytól, hogy a tűsarkúja sem egy hivalkodó darab, hanem egy visszafogott, klasszikus pasztellszínű lábbeli volt.

Forrás: NORTHFOTO/Neil Warner/KGC Photo Agency LLP/Kgc-195

Persze Paris tett róla, hogy körülötte villogjon a vaku: a ruha popsirésze abszolút láttatni engedte az örökösnő tökéletes idomait. Nem baj, ennyi bőven belefér, Paris!

Forrás: NORTHFOTO/Neil Warner/KGC Photo Agency LLP/Kgc-195
Rövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleménye erről a nőknek? Trend--Mila Kunis bevállalta: smink nélkül tündököl a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20160707-mila-kunis-smink-nelkul-szerepel-a-cimlapon.htmlA várandós kismama megmutatta az abszolút természetes oldalát, és mindenféle cicoma nélkül jelent meg egy nagy magazin címlapján. TrendOrigoMicsoda alak! Konkoly Áginál csinosabb anyukát nehéz lenne találnihttp://www.life.hu/trend/20160706-konkoly-agi-nagyon-csinos-a-szules-utan.htmlKonkoly Ági várandósan is csodaszép volt, a szülés után pedig pikk-pakk visszanyerte tökéletes alakját. Trend--Ki tud neki ellenállni? Hatalmas pillákkal csábít Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20160705-tolvai-reni-szexi-pillakal-fotozta-magat.htmlA műszempilla még mindig hódít; ezúttal Tolvai Reni mutatta meg, hogy neki is remekül állnak a hosszú pillák. TrendOrigoMi?! Hamarosan a boltok polcain az iható naptej http://www.life.hu/trend/20160705-ihato-naptej-kokuszos-vanilias-es-bio-hamarosan-a-boltok-polcain.htmlNaptej, szalmakalap, napernyő - mindenki máshogy óvja magát a perzselő nap sugaraitól. A legújabb módszerek segítségével nem csak külsőleg, de belsőleg is védekezhetsz majd. Trend--Hogy micsoda? Intim szőrzetből készít ruhákat az édesanyahttp://www.life.hu/trend/20160706-intim-szorzetbol-keszit-ruhakat-az-edesanya.htmlEnnél bizarabb hír valószínűleg már nem lesz a héten: egy kétgyermekes édesanya intim szőrzetből készít ruhákat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.