Horváth Éva arcával valami nagyon furcsa dolog történik: FOTÓ!

arckezelés Horváth Éva szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség szinte mindent megtesz a szépségért, Instagram-oldalának tanúsága szerint most is épp valamilyen szépészeti kezelésen vesz részt.

"Péntek délutáni szuper arc, nyak és dekoltázs masszázs" - írta ki tegnap közösségi oldalára Éva:

Péntek délutáni szuper arc, nyak és dekoltázs masszázs a @skintimszepsegszalon -ban #massage#skin#cream#mik#ikozosseg

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Az eredmény pedig jól látható, mai fotóján csak úgy ragyog:

@impressfashionandmore 3 féle variációban ! #impress#fashion#italianfashion#dress#ikozosseg #instahun#instahungary#like

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Végre! Megszületett Alanis Morissette kislánya: Íme az első fotó!http://www.life.hu/trend/20160709-megszuletett-az-enekesno-alanis-morissette-kislanya-foto.htmlMegszületett Alanis Morissette és Mario "Souleye" Treadway kislánya. A kislány a különleges Onyx Solace Morissette-Treadway nevet kapta. Trend--Bikiniben bolondozik a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/trend/20160709-bikiniben-bolondozik-a-baratok-kozt-sztarja-nyari-dia.htmlIsmét megmutatta tökéletes idomait Nyári Dia, aki éppen a tengerparton nyaral. TrendOrigoForró! Lola medencében tekergeti bikinis testéthttp://www.life.hu/trend/20160709-medenceben-tekergeti-bikinis-testet-igy-medencezik-lola.htmlA fiatal énekesnő közösségi oldalán mutatta meg, hogy kezdi a hétvégét. TrendOrigoUncsi, vagy sem? 2012 óta ezeket a fülbevalókat viseli Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160709-katalin-hercegne-mindig-feher-gyongyfulbevalot-visel.htmlImádjuk Katalin stílusát, a ruháit, cipőit, ékszereit. A róla készült fotók nézegetése közben azonban felfigyeltünk valamire. Trend--Íme az anyaság valódi oldala - Ettől a fotótól robbant fel az internethttp://www.life.hu/trend/20160709-amanda-bacon-fotoja-az-anyasagrol-hatalmas-bugyiban-szules-utan.htmlFelrobbant az internet attól a fotótól, amit egy frissen szült anyuka posztolt a Facebookra. Az apa karjában egy édes újszülött fekszik, a lényeg azonban kivételesen nem ez... TrendOrigoBokszkarrierje után biztonsági őrnek állt Erdei Zsolt?http://www.life.hu/trend/20160709-erdei-zsolt-biztonsagi-ornek-allt-a-balaton-soundon.htmlAz Európa- és világbajnok ökölvívót a Balaton Sound VIP-részlegén látták, amint egy őrző-védő cég egyenruhájában a rendre vigyázott. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.