Forró! Lola medencében tekergeti bikinis testét

medence szexi bikini Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő közösségi oldalán mutatta meg, hogy kezdi a hétvégét.

Irigykedünk Lolára, aki nagy valószínűséggel ugyanis végibulizza a hétvégét. Az énekesnő közösségi oldalán posztolt egy fejrázós, táncolós gifet. A komment mindössze ennyi: "Indítsunk el a hétvégét!" Az énekesnő egy medencében, bodzás-citromos frissítővel a kezében, bikiniben mutatta meg tökéletes alakját:

Indítsuk el a hétvégét! ☀️ #bodzacitrom #amifrissítőnk #soproni #radler

L O L A (@lolamusicofficial) által közzétett videó,

Íme az anyaság valódi oldala - Ettől a fotótól robbant fel az internethttp://www.life.hu/trend/20160709-amanda-bacon-fotoja-az-anyasagrol-hatalmas-bugyiban-szules-utan.htmlBokszkarrierje után biztonsági őrnek állt Erdei Zsolt?http://www.life.hu/trend/20160709-erdei-zsolt-biztonsagi-ornek-allt-a-balaton-soundon.htmlGólyahír! Megszületett Nicky Hilton kislánya, a legkisebb trónörököshttp://www.life.hu/csalad/20160709-megszuletett-nicky-hilton-elso-kislanya-lily-grace-akinek-paris-hilton-a-nagynenje.htmlDráma! 15 éves lányt erőszakoltak meg Sződligetenhttp://www.life.hu/news/20160709-egy-15-eves-lanyt-eroszakoltak-meg-szodligeten.htmlÚjabb megdöbbentő fejlemények a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160709-eltuntettek-az-osszes-dns-nyomot-a-megeroszakolt-keteves-kislanyrol.htmlKiderült az igazság: Damu Edina nem is volt terheshttp://www.life.hu/drlife/20160709-damu-edina-damu-roland-nem-volt-terhes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.