Milliomos lett a férfi, aki ledobott 18 kilót

Forrás: bodybuilding.com -
diéta fogyás életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matt Manning egy fogyókúrás versenyre jelentkezett, és nyert, méghozzá 14 millió Forintot. 

A férfi egy body builder versenyre jelentkezett, amit minden évben az nyer meg, aki 2 hónap alatt a leglátványosabb változáson megy át. Ezúttal az ohioi Matt Manning győzött, és nyerte meg a 14 milliós díjat.

Forrás: bodybuilding.com

Matt-nek mindig is gondjai voltak a pluszkilókkal, de egy ideje úgy érezte, az egészsége rovására megy a hízás. A férfi a WDTN 2 hírcsatornának azt nyilatkozta, már a gyermekeivel sem tudott játszani a pluszsúly miatt, ami ráadásul a mindennapjaira is hatással volt: előfodult olyan is, hogy Matt minden előzmény nélkül elájult a munkahelyén.

A férfi ekkor döntött úgy, hogy új életet kezd, amiben felesége volt a támasza. Matt edzőterembe kezdett járni, csökkentette a napi ételmennyiségét, és egészen más, magas minőségű ennivalókat iktatott az étrendjébe. Az eredmény magáért beszél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.