Így készíthetsz romantikus nyári ajtódíszt

DIY otthon ajtódísz Ginappi műhely csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt gondoltad, hogy az ajtódíszeknek csak karácsonykor vagy esetleg húsvétkor van szezonjuk? Nagyon tévedsz! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere most megmutatja, milyen kreatív nyári kopogtatót készíthetsz gyorsan és könnyedén.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Különleges otthonok szemétből http://www.life.hu/otthon/20160707-kaprazatos-epuletek-szemetbol.htmlAz gondolnád, hogy újrahasznosított anyagokból csak szakadt hippikunyhókat lehet összetákolni? Nagyon tévedsz! A fenntarthatóság és a környezetvédelem szerencsére egyre több dizájnert megihlet, lásd az alábbi példákat. Otthon--Egy magyar templom a világ legördögibb épületei között - Szégyen vagy dicsőség?http://www.life.hu/otthon/20160706-a-vilag-leggonoszabb-epuletei-szavazas.htmlA Reddit nevű közösségi oldalon nemrég egy szavazást indítottak, amelyben a világ leggonoszabb, legördögibb épületeit keresték. Büszkék lehetünk, vagy szégyenkezhetünk, de a toplistába egy magyar épület is bekerült, egészen pontosan a Makovecz Imre által tervezett paksi Szentlélek-templom. Ha nem tartod igazságosnak a toplistát, véleményedet a cikk alján szavazatoddal is kifejezheted! Otthon--Elhagyott tengeri erődből hippi hercegség - Sealand, az illegitim miniállamhttp://www.life.hu/otthon/20160705-maunsell-fele-elhagyott-tengeri-erodok.htmlA Maunsell-féle tengeri erődöket a második világháborúban építették Nagy-Britannia védelmére. A háború befejeztével az erődök többsége teljesen elhagyatottá vált, kivétel az U1 Rough Sands nevűt, amelyen egy hippi megszálló létrehozta saját tengeri miniállamát. Otthon--Öt praktikus találmány, amivel átvészelheted otthonodban a forróságothttp://www.life.hu/otthon/20160628-ezekkel-a-kutyukkel-hutsd-le-a-forro-lakast.htmlImádjuk a nyarat, imádjuk a forróságot, ez nem is kérdés. De a panel tizedik emeletén senki sem szeret 40 fokban párolódni – erre jöttek rá az alábbi praktikus kis kütyük feltalálói is. Hűtsd le magad otthonodban egy takarószellőztetővel vagy egy jeges párnával. Otthon--Öt sztárotthon, ahol szívesen vakációznánk idénhttp://www.life.hu/otthon/20160624-sztarok-luxusotthonai-ahol-szivesen-vakacioznank-a-nyaron.htmlA nyári kánikulát csak egy módon lehet elviselni: ha vakációzik az ember. A következőkben olyan nyári lakokat gyűjtöttünk össze, ahova szó nélkül elfogadnánk a meghívást. Te melyik sztár otthonában töltenéd a legszívesebben a nyarat? Otthon--Csinosítsd ki otthonod a nyár ragyogó színeivelhttp://www.life.hu/otthon/20160621-nyari-falfestek-szin-trend.htmlVilágos színek, hamvas árnyalatok, igazi nyári életérzés - mutatjuk, hogyan csalogasd be otthonodba a nap melengető sugarait falfestékek segítségével. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.