Vilmos herceg csúnyán beszólt a feleségének

Sárga Katalin hercegné ruha Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legjobb családokban is előfordulnak konfliktusok, ez alól pedig a brit királyi család sem kivétel. Legutóbb például Vilmos herceg tette szóvá, hogy egyáltalán nem tetszik neki a felesége ruhakölteménye.

Nem csoda, hogy Katalin hercegné nincs megelégedve magával, és Angelina Joliehoz hasonló alakot szeretne, aki mint tudjuk csontsoványra fogyott.

Katalin hercegné a napokban ismét abban a ruhában mutatkozott, amit Vilmos herceg annyira utál, és ennek hangot is adott egy 2014-es ausztráliai útjuk során. Azt mondta, hogy a citromsárga Roskanda által tervezett darabra, hogy Katalin úgy néz ki benne, mint

egy nagyra nőtt banán.

Forrás: NORTHFOTO/© Evening Standard / eyevine. All Rights Reserved./Evening Standard

Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavalli

Roberto Cavalli olasz divattervező arról álmodik, hogy Katalint öltöztesse, és azt szeretné, ha a hercegnő sokkal szexisebb lenne. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.