David Beckham a tenyerén hordozta a születésnapos kislányát

Forrás: AFP -
David Beckham Harper születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham a gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta a kis születésnapost.

Elolvadtunk David Beckham és lánya, Harper legutóbbi fotójától, amin a kissé fáradt, immár 5 éves leányzó az apja vállán pihen.

Forrás: NORTHFOTO/Gio/X17online.com/Gio/X17online.Com

Természetesen ezen egyáltalán nem lepődtünk meg, köztudott, hogy a család egyetlen kis hercegnőjét különleges kapcsolat fűzi apjához, aki magára tetováltatta kislánya rajzát, vagy legutóbb egy olyan fotót tett közzé, amin Harper az ő régi manchesteres mezének aprócska másolatában készülődött az alváshoz.

Szuper képek Majka és Dundika gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujabb-kepek-kerultek-elo-majka-es-dundika-kisfiarol.htmlSokaknak szemet szúrt, hogy Majka és Dundika kisebbik fiát nagyon ritkán lehet látni. Persze érthető, ha nem özönlik el az az internetet az Olivérről készült fotót, de azért mi már nagyon kiváncsiak vagyunk rá. CsaládOrigoHurrá! Caitlyn Jenner ismét nagymama letthttp://www.life.hu/csalad/20160711-caitlyn-jenner-ismet-nagymama-lett.htmlCaitlyn Jenner egy újabb unokával büszkélkedhet, és büszkélkedik is az Instagram-oldalán. A hír ráadásul duplán nagy dolognak számít, ugyanis a kis jövevény egy kisfiú. Család--Új őrület! Az édesanyák egy barackkal takarják ki a kisbabájuk popójáthttp://www.life.hu/csalad/20160705-az-edesanyak-egy-barackkal-takarjak-ki-kisbabajuk-popojat.htmlA szokásos babafotók ideje lejárt, ugyanis egy új trend látott napvilágot Japánban. A szülők felülnézetből lelkesen fotózgatják csemetéjüket, ám a popsijuk fölé egy barackot tartanak. Őrült, de mókás fotók következnek! CsaládOrigoSosem látott gyerekkori fotó került elő Kim és Khloé Kardashianrólhttp://www.life.hu/csalad/20160628-sosem-latott-gyerekkori-foto-kerult-elo-kim-es-khloe-kardashianrol.htmlKim Kardashian egy tündéri gesztussal, egy gyermekkori fotóval köszöntötte fel testvérét, Khloét a 32. születésnapja alkalmából. Család--Végre! A plus size modell, Tess Holliday megmutatta a kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160620-a-plus-size-modell-tess-holliday-megmutatta-a-kisbabajat.htmlA plus size modell nem takargatta a méretes idomait akkor sem, amikor teherbe esett, hiszen hét hónaposan pózolt teljesen meztelenül a kamerák előtt. Most pedig a kisbabáját is megmutatta. CsaládOrigoGyönyörű kamaszokká cseperedtek Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20160615-elkepesztoen-hasonlitanak-a-szuleikre-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-gyermekei.htmlKöztudott, hogy a 49 éves Catherine Zeta-Jones szépségén nem fog az idő. Egyébként meglepő, de férje, Michael Douglas is remekül fest. Nem is csoda, hogy ilyen genetikai adottságok mellett a gyerekeik is a csodásan néznek ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.